Marketing- en communicatiebureau voor ondernemers die 100% staan voor wat ze verkopen. Wij geloven in echte verhalen en zijn wars van gebakken lucht.

Marketing- en communicatiebureau voor ondernemers die 100% staan voor wat ze verkopen. Wij geloven in echte verhalen en zijn wars van gebakken lucht.

strategie

Strategie

Een strategie is het plan van aanpak om jouw bedrijf tot een succes te maken of nog verder te laten groeien. En je raadt het al: wij kunnen jou als geen ander hierbij helpen!

Copywriting

Copywriting

Copy-held Eva is pietje precies maar schrijft als een speer. Van blogs tot social media copy en van PR tot webteksten en vertalingen. En dat alles in een frisse schrijfstijl en helemaal SEO-proof.

Marketing

marketing

Met jarenlange ervaring als marketeer bij een groot bedrijf weet Myriam precies op welke manier je verschillende kanalen kunt inzetten om jouw doelgroep te lokaliseren en aan te spreken.

deisgn

(web)Design

Een frisse, mooie website met een logische structuur en een uniek karakter zijn key om jouw business te laten slagen. Wij zorgen ervoor dat jouw website er fantastisch uitziet en dat de flow van je website 100% klopt.

Meer collective Eva en Myriam

HELLO

Wij zijn Myriam en Eva, de gezichten achter marketing- en communicatiebureau MEER collective. Wij zijn zussen en lijken op elkaar, maar qua skills vullen wij elkaar perfect aan. Myriam is online marketeer en heeft een brein als een torpedo. Eva is copywriter en heeft de concentratie van een monnik. Wij helpen bevlogen ondernemers met alles wat te maken heeft met marketing- en communicatie. Denk aan strategieën, SEO, tekst, webdesign, social media en overige content. Of je nu zzp’er bent of een groter bedrijf runt, wij zorgen ervoor dat je online kunt excelleren!

Ik wil kennis maken

Over

Neem contact op

Meer weten over onze aanpak?

Ik wil kennismaken

Onze projecten