jij hebt de junior, wij de expertise

Als start-up of MKB ben je bezig met het opbouwen van je team. Misschien heb je net een enthousiaste junior marketeer aan boord gehaald. Wat superfijn is, want nu hoef je de marketing niet meer zelf te doen of uit te besteden aan externe bureaus. Maar laten we eerlijk zijn, juniors en mediors hebben vaak nog niet de ervaring en kennis om strategisch te denken. Hier schuilt een risico: als je zo’n junior laat freewheelen, zonder overkoepelende strategie, schiet je met hagel. Als ervaren marketingexperts zijn we er om jouw marketeers te coachen op specifieke onderwerpen en strategische vaardigheden zodat jij je doelen bereikt. Zo kun je de marketing van je bedrijf op een duurzame manier laten groeien.

Ik wil kennismaken

Wie wij zijn

“Ik weet precies hoe je met de juiste content, harten verovert.

Eva is de tekst- en copyheld en heeft zoveel teksten geschreven dat de letters van haar macbook onleesbaar zijn geworden. Ze schrijft al 8 jaar webteksten, (SEO)-blogs, persberichten, artikelen, social media copy en schreef als kers op de taart een boek in samenwerking met biermerk Gebrouwen door Vrouwen.

“Ik weet hoe je het online succes van bedrijven kunt vergroten.”

Eva is de tekst- en copyheld en heeft zoveel teksten geschreven dat de letters van haar macbook onleesbaar zijn geworden. Ze schrijft al 8 jaar webteksten, (SEO)-blogs, persberichten, artikelen, social media copy en schreef als kers op de taart een boek in samenwerking met biermerk Gebrouwen door Vrouwen.

Myriam is de specialist op het gebied van online marketing en growth hacking. Ze heeft diverse marketingopleidingen en -trainingen gevolgd, werkte met portfolio’s van verschillende grote Europese bedrijven en heeft veel ondernemers geholpen met hun online strategie en marketing.

groeibegeleiding is iets voor jou als…

 • Je een junior/medior marketeer hebt aangenomen die de marketing doet voor jouw bedrijf.
 • Je geen tijd of kennis hebt om deze junior/medior zelf te begeleiden.
 • Als je niet aan wilt kloten en een beetje wilt uitproberen, maar resultaten wilt zien.
 • Als je wel behoefte hebt aan expertise, maar niet alles wilt uitbesteden aan een marketingbureau.
 • Je behoefte hebt aan een sparringspartner, een marketingexpert en een extra paar ogen.
Marketing agency Amsterdam

Dit haal je eruit:

✓ Je haalt het beste uit de junior/medior door ze richting te geven.

✓ Je bespaart geld en tijd doordat je doelgerichter en efficiënter te werk gaat.

✓ Diepgaand strategisch inzicht vanuit twee expertises.

✓ Doelgerichte marketing met een 360 graden aanpak

✓ Je krijgt alle kennis, tips en tricks van ons om jouw bedrijf te laten groeien.

✓ Concreet en praktisch advies.

✓ Een ijzersterk gepositioneerde onderneming die zich onderscheidt in de markt.

✓ Een duurzame strategie zodat jouw bedrijf future-proof is.

 

DRIE OPTIES

VEEL

 • 4 uur per maand
 • Tweewekelijks consult
 • In totaal 2 consults per maand van 2 uur
 • € 600,- per maand

 

MEER

 • 8 uur per maand
 • Wekelijks consult
 • In totaal 4 consults per maand van 2 uur
 • €1200,- per maand

MEEST

 • 16 uur per maand
 • 2 consults per week
 • In totaal 8 consults per maand van twee uur
 • €2400,- per maand

EEnmalig advies nodig of iets anders?

Wanneer je eenmalig hulp nodig hebt, of gewoon eens wilt dat wij een paar keer meekijken met specifieke zaken, dan kan dat natuurlijk ook. Maak even een afspraak met ons en wij maken voor jou een op maat gemaakt plan. 

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat je ons graag eerst spreekt voordat we samen gaan werken. Zo kun jij ons uitleggen waar je behoefte aan hebt en dan kunnen wij je vertellen hoe we jou verder kunnen helpen.

plan een intake

Wat zeggen anderen nog meer?

Zo gaan we te werk

Tijdens een vrijblijvende belafspraak of een afspraak bij ons op kantoor, bespreken we alle punten waar jij hulp bij nodig hebt. Daarna brengen we in kaart voor welke onderdelen je groeibegeleiding nodig hebt en dan plannen we de eerste sessie in!

Stappenplan marketing samenwerking, stap 1

Wij bieden geen standaard-pakketten want elk bedrijf is anders. In de groeiconsulten helpen we jou bijvoorbeeld precies met de onderdelen waar jij behoefte aan hebt. Kortom: je krijgt marketingadvies op maat. We checken regelmatig met je in om te kijken hoe het gaat.  

Stappenplan marketing samenwerking, stap 2

Na de consulten evalueren we altijd hoe het is gegaan en of je nog vragen hebt. Zo kijken we bijvoorbeeld samen met jou of met ons advies je al je vragen zijn beantwoord en of je nog extra hulp nodig hebt. 

Stappenplan marketing samenwerking, stap 3

Ja, dat kan ook! In 1,5 of 2 uur helpen we jou met alle vragen waar je mee zit. Wij geven dan ook marketingadvies op maat. Je kunt een los consult boeken vanaf 200€ voor 1,5 uur. 

Dat is afhankelijk van het onderwerp. Al het tekstgerelateerde is met Eva zijn en al het marketinggerelateerde met Myriam. Als het om strategische zaken of een brainstorm gaat, zijn we er meestal allebei bij. 

Dat kan allebei. We kunnen de marketingadvies-consults via zoom doen, of je bent welkom om bij ons langs te komen op kantoor. 

Dat is helemaal aan jou, al raden we het wel aan voor minstens drie maanden. We kunnen bijvoorbeeld ook starten met een X aantal maanden om eens te kijken hoe het gaat. Wil je iets heel anders of eenmalige hulp? Dan kan dat natuurlijk ook! Maak dan een afspraak met ons en we komen met een offerte op maat. 

Zeker, dat is geen enkel probleem, als het maar om hetzelfde bedrijf gaat. Dus als jullie samen of met een klein groepje een bedrijf runnen, dan kunnen jullie hier ook samen marketingadvies in krijgen. 

Ja natuurlijk! Wij zorgen dan voor een mooie voucher die de lucky one bij ons kan verzilveren. 

Absoluut, je kunt bij ons ook een strippenkaart afnemen die je kunt inzetten voor wat dan ook! Wij houden onze tijd netjes bij in een tracker zodat je altijd weet waar je aan toe bent. 

FAQ geel
Jaaprogramma marketing

Wat wil je nog meer?

Ben je op zoek naar meer brand love, meer klanten, meer zichtbaarheid of meer tijd om je bezig te houden met je core business? Dan helpen wij je met alle liefde verder. Vertel ons waar jij meer van wilt en wij vertellen je hoe we dat kunnen realiseren.

Ik wil kennismaken

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat je ons graag even wil spreken voordat we samen gaan werken. Zo kon ons uitleggen waar je behoefte aan hebt en dan kunnen wij je vertellen over onze werkwijze.

Ik wil kennismaken