ZORG DAT JE DIE AI-BOOT niet mist!

Er is tegenwoordig steeds meer mogelijk met AI, waardoor je op een veel snellere en meer gestructureerde manier kunt werken. AI ontwikkelt zich constant en het is als ondernemer ontzettend belangrijk om op die trein te springen en gebruik te maken van de mogelijkheden die AI biedt. Want doe jij het niet, dan doet een ander het wel. Maar er liggen ook uitdagingen, want door AI klakkeloos in te zetten verlies je authenticiteit. In onze workshop laten we je kennis maken met de marketing-mogelijkheden die AI biedt en leren we je hoe je daarmee toch geloofwaardig blijft. 

Ik wil meedoen!

Wie wij zijn

“Het is mijn missie om complexe technologieën toegankelijk en begrijpelijk te maken.”

Ik weet als copywriter en contentstrateeg precies hoe ik mensen met woorden in beweging kan brengen. En geloof me, dat is meer dan slechts een talent hebben voor taal. Door jarenlang te schrijven, te schrappen en nog meer te schrijven en na veel feedback van redacteuren, klanten en andere schrijvers, maakte ik me het schrijfvak steeds meer eigen. En natuurlijk, niet iedereen kan de nieuwe Harry Müllisch of Conny Palmen worden. Maar gewoon goede copy schrijven is echt voor iedereen mogelijk. Het gaat namelijk niet om d’s en t’s maar puur om verpakken van een boodschap in de juiste woorden. En ja, daar komt ook een stuk sales, SEO en storytelling kijken. Maar dat kun jij ook leren. Hoe? Met de juiste begeleiding, nuttige feedback en een steuntje in de rug. En dat steuntje wil ik graag voor jou zijn.

“Ik weet precies hoe je AI kunt inzetten om je marketing te optimaliseren.”

Ik ben Eva en als AI-copywriter weet ik precies hoe je AI kunt inzetten om je contentcreatie te optimaliseren. Met jarenlange ervaring in schrijven voor de tech-industrie en een passie voor innovatie, help ik bedrijven zoals het jouwe om de voordelen van AI te benutten. Het is mijn missie om complexe technologieën toegankelijk en begrijpelijk te maken. Met de juiste begeleiding en praktische tips kun jij AI inzetten om jouw bedrijfsdoelen te bereiken.

Ik ben Myriam, specialist in online marketing en growth hacking. Ik heb verschillende marketingopleidingen gevolgd en gewerkt met grote Europese bedrijven. De afgelopen jaren heb ik me verdiept in AI marketing en heb ik ondernemers geholpen om AI-technologieën te integreren in hun marketingstrategieën. Ik weet precies hoe je AI kunt inzetten om je marketing te optimaliseren en een voorsprong te krijgen op de concurrentie.

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP GESCHIKT?

Voor freelancers, start-ups en MKB’ers die willen leren hoe ze AI-tools kunnen gebruiken om hun marketing te verbeteren en tijd te besparen door processen te automatiseren. Deze workshop is perfect voor iedereen die de nieuwste technologieën wil inzetten en niet de boot wil missen in deze snel evoluerende wereld.

Dit LEVERT DE-AI WORKSHOP JE op:

✓ Inzicht in verschillende AI-tools en hun toepassingen
✓ Praktische tips voor het integreren van AI in je bedrijfsprocessen
✓ Verbeterde marketingstrategieën met behulp van AI
✓ Een technologische voorsprong op de concurrentie
✓ Begrip van AI-prompts en hoe je ze effectief inzet

Praktische informatie

Master your marketing jaarporgramma

Wat?

Live online workshop via ZOOM. (heb je het gemist dan krijg je de workshop nagestuurd)


Wanneer?

10 juli 12.00-13.00
17 juli 12.00-13.00


Prijs:
€29,- voor een live (online) workshop van 1 uur + AI handige lijst met prompts om in te zetten voor jouw bedrijf.


Hoe meld ik me aan?

Via onze shop kun je jouw plekje in onze workshop kopen. Je kiest dan zelf met welke tijd je wilt meedoen en wij reserveren jouw plek!

 

IK DOE MEE!

MEER WETEN OVER HOE

WIJ JE KUNNEN HELPEN?

hulp bij je merkstrategie
Neem contact op

Wat zeggen anderen nog meer?

Jaaprogramma marketing

AI inzetten voor jouw bedrijf?

Doe mee met onze workshop en leer hoe AI jou kan helpen bij het optimaliseren van de marketing voor je bedrijf!

Ik doe mee!

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat investeren spannend is en dat je van tevoren heel helder wilt hebben wat je kunt verwachten. Daarom kun je vrijblijvend een intake plannen. We verzekeren dat het de investering waard is en dat je na dit traject met meer zekerheid je bedrijf runt en online je klanten binnen krijgt.

We got you!

Ik wil kennismaken