Heb jij onze hulp nodig bij een project of wil je iets uitbesteden?

Van SEO-optimalisatie tot het neerzetten van een contentstrategie en van websitecopy tot het goed zetten van je tracking: we got you covered. Onze projecten zijn altijd op maat gemaakt en we hanteren een fixed price. Laat ons weten waar je hulp bij kunt gebruiken en dan kijken wij hoe we je daarbij kunnen helpen.  

Ik wil kennismaken

Waar wij je bij kunnen helpen

De strategie

Merkstrategie

Met een goed uitgedachte merkstrategie laat je zien waar je merk voor staat en wat je te bieden hebt, zodat mensen niet alleen je klanten maar ook je fans worden!

Lees meer

Contentstrategie

Content is king. Maar die content moet relevant zijn en passen bij je bedrijf. Met een contentstrategie geven we je alle handvatten om dit zelf op te pakken.

Lees meer

Social media strategie

Een plan waarin alles staat wat je nodig hebt om je social media te rocken. Zo kun jij kanalen als instagram en LinkedIn optimaal inzetten voor jouw business.

Lees meer

Online sales strategie

Een online sales-plan waarmee je precies weet welke stappen in welke klantfase je moet nemen om je sales te verhogen. Dus: actie in de taxi!

Lees meer

SEO-strategie

Een SEO-strategie met een stappenplan waarin staat hoe je met technische aanpassingen en content van je site (veel) meer bezoekers kunt trekken.

Lees meer

De uitvoering

Nieuwe website

Je website is jouw online visitekaartje en vaak het eerste wat mensen zien. Wij zorgen voor een visueel aantrekkelijke site zijn met een fijne flow en de juiste inhoud.

Lees meer

Social media beheer

Is het creëren van social posts een klus die je liever kwijt bent? Look no further! Wij kunnen je kanalen volledig managen, je visuals verzorgen en/of teksten voor specifieke posts schrijven.

Lees meer

Contentcreatie

Goede content is een belangrijke marketingtool en het maken van die content pakken wij met liefde voor je op. Denk aan flyers, e-books, e-mailmarketing en nog veel meer.

Lees meer

Copywriting

Goede copy vertelt een verhaal, heeft de juiste toon en opbouw, neemt mensen mee, overtuigt en verrast. Daarom moet je je woorden zorgvuldig kiezen. En dat gaan wij voor je doen.

Lees meer

SEO-optimalisatie

Beter vindbaar worden maar zelf niet de kennis in huis om hiermee aan de slag te gaan? Wij doen een SEO-audit en voeren direct verbeteringen door zodat je meer organisch zoekverkeer krijgt.

Lees meer

Blogabonnement

Met goede blogs trek je meer bezoekers en word je een autoriteit in je vakgebied. Wij schrijven met behulp van jouw input SEO-vriendelijke en informatieve blogs voor jouw bedrijf.

Lees meer

Wil jij wat zaken uit handen geven? Dat kan met onze strippenkaart!

Het kan natuurlijk zo zijn dat je geen project wilt aangaan, maar bepaalde zaken en taken toch liever uit handen geeft omdat je er geen zin in hebt of omdat je denkt ‘HELP, hoe dan?! Geen zorgen, we come to the rescue! In dat geval kun je altijd een strippenkaart bij ons afnemen. Je koopt daarmee een aantal uren in die je bij ons kunt inzetten voor welk uitvoerend werk dan ook.

Wie wij zijn

“Ik help jou de juiste woorden te vinden voor je verhaal.”

Eva is de tekst- en copyheld en heeft zoveel teksten geschreven dat de letters van haar macbook onleesbaar zijn geworden. Ze schrijft al 8 jaar webteksten, (SEO)-blogs, persberichten, artikelen, social media copy en schreef als kers op de taart een boek in samenwerking met biermerk Gebrouwen door Vrouwen.

“Ik weet hoe je het online succes van je bedrijf kunt vergroten.”

Eva is de tekst- en copyheld en heeft zoveel teksten geschreven dat de letters van haar macbook onleesbaar zijn geworden. Ze schrijft al 8 jaar webteksten, (SEO)-blogs, persberichten, artikelen, social media copy en schreef als kers op de taart een boek in samenwerking met biermerk Gebrouwen door Vrouwen.

Myriam is de specialist op het gebied van online marketing en growth hacking. Ze heeft diverse marketingopleidingen en -trainingen gevolgd, werkte met portfolio’s van verschillende grote Europese bedrijven en heeft veel ondernemers geholpen met hun online strategie en marketing.

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat je ons graag eerst spreekt voordat we samen gaan werken. Zo kun jij ons uitleggen waar je behoefte aan hebt en dan kunnen wij je vertellen hoe we jou verder kunnen helpen.

plan een intake

Wat zeggen anderen nog meer?

Zo gaan we te werk

Tijdens een vrijblijvende belafspraak of een afspraak bij ons op kantoor, bespreken we alle punten waar jij hulp bij nodig hebt. Daarna brengen we in kaart voor welke onderdelen je groeibegeleiding nodig hebt en dan plannen we de eerste sessie in!

Stappenplan marketing samenwerking, stap 1

Wij bieden geen standaard-pakketten want elk bedrijf is anders. In de groeiconsulten helpen we jou bijvoorbeeld precies met de onderdelen waar jij behoefte aan hebt. Kortom: je krijgt marketingadvies op maat. We checken regelmatig met je in om te kijken hoe het gaat.  

Stappenplan marketing samenwerking, stap 2

Na de consulten evalueren we altijd hoe het is gegaan en of je nog vragen hebt. Zo kijken we bijvoorbeeld samen met jou of met ons advies je al je vragen zijn beantwoord en of je nog extra hulp nodig hebt. 

Stappenplan marketing samenwerking, stap 3

Meestgestelde vragen

Nee, dat zijn twee aparte dingen. Bel ons dus gerust met je vraag of vul het contactvorm in en dan plannen we later een route-sessie in. 

Een strategie is een werkbaar plan dat jij zelf in gaat zetten. Bij de uitvoering nemen we specifieke marketing- en communicatie-onderdelen ook voor je uit handen.

We plannen altijd eerst een gratis en vrijblijvende routesessie in. Tijdens deze sessie stellen wij jou de juiste vragen zodat we erachter komen hoe we jou het beste met de marketing- en communicatie van jouw bedrijf kunnen helpen.

Ieder bedrijf krijgt een offerte op maat, omdat elke hulpvraag verschillend is. Wij komen daarom met een projectprijs gebaseerd op een realistische ureninschatting vaan onze marketing- en communicatiediensten. Zitten we eronder? Dan krijg factureren we minder. Zitten we erboven. Dan komen die extra uren voor onze rekening. Boek een routesessie met ons en wij komen met een offerte op maat. 

Voor terugkerende marketing- en communicatie-werkzaamheden die hetzelfde zijn kunnen we voor een pakket- of abonnementsvorm kiezen. Afhankelijk van de frequentie en omvang van de klus. Denk bijvoorbeeld aan social media beheer of blogabonnementen. 

Wij kunnen dit natuurlijk niet garanderen, maar we kunnen over het algemeen in dezelfde maand van de aanvraag met de marketing- en communicatie van onze klanten aan de slag.

FAQ geel
Jaaprogramma marketing

Wat wil je nog meer?

Ben je op zoek naar meer brand love, meer klanten, meer zichtbaarheid of meer tijd om je bezig te houden met je core business? Dan helpen wij je met alle liefde verder. Vertel ons waar jij meer van wilt en wij vertellen je hoe we dat kunnen realiseren.

Ik wil kennismaken

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat je ons graag even wil spreken voordat we samen gaan werken. Zo kon ons uitleggen waar je behoefte aan hebt en dan kunnen wij je vertellen over onze werkwijze.

Ik wil kennismaken