LAat jouw bedrijf groeien en bloeien

Tijdens onze groeiconsulten fungeren we als jouw persoonlijke cheerleaders voor alle dingen die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Of je nu vastloopt op het gebied van marketing of gewoon behoefte hebt aan een maandelijkse sparringspartner voor welk onderwerp dan ook, wij staan paraat!

 

Zo kan dat eruit zien:

 • We helpen je bij het opzetten van een langdurige strategie voor groei, inclusief doelen, milestones en actieplannen.
 • We maken een social media contentplanning, bedenken contentideeën en maken direct content.
 • Samen duiken we in het avontuur van het lanceren van iets nieuws, zoals online cursussen of slimme salesfunnels.
 • We ondersteunen je bij het bedenken en ontwikkelen van nieuwe producten of diensten die de markt op z’n kop zetten.
 • Samen zetten we ijzersterke e-mailcampagnes op die jouw klanten betrokken houden en je omzet doen stijgen.
 • We gaan op ontdekkingstocht door de klantreis, vinden struikelblokken en kansen voor een betere customer experience.
 • We leren je alles over het tracken en interpreteren van data, zodat je weet dat je op de goede weg bent en bij kunt sturen waar nodig.
 • We helpen je bij het neerzetten van een onweerstaanbare employer brand, zodat jij moeiteloos nieuw talent kunt aantrekken.
Ik wil kennismaken

Wie wij zijn

“Ik help jou de juiste woorden te vinden voor je verhaal.”

Eva is de tekst- en copyheld en heeft zoveel teksten geschreven dat de letters van haar macbook onleesbaar zijn geworden. Ze schrijft al 8 jaar webteksten, (SEO)-blogs, persberichten, artikelen, social media copy en schreef als kers op de taart een boek in samenwerking met biermerk Gebrouwen door Vrouwen.

“I will walk that extra mile for you.”

Eva is de tekst- en copyheld en heeft zoveel teksten geschreven dat de letters van haar macbook onleesbaar zijn geworden. Ze schrijft al 8 jaar webteksten, (SEO)-blogs, persberichten, artikelen, social media copy en schreef als kers op de taart een boek in samenwerking met biermerk Gebrouwen door Vrouwen.

 

Eva over haar drijfveren:

“Ik ben altijd al bezig geweest met taal. Toen ik klein was, wilde ik op vakantie altijd de pains au chocolat en de baguettes bestellen en ik wilde mijn uitspraak zodanig perfectioneren dat ik door kon gaan voor een Française (wat uiteraard niet lukte).

 

Verder kon je mij uittekenen met een boek. Ik verdwaalde graag in verhalen van anderen. Ik waande me een zeerover op een schip, liep mee met een kruistocht in spijkerbroek of werd BFF van een slim meisje dat Mathilda heette. 

 

Nog steeds blijven zowel taal als verhalen mij fascineren, wat logisch is want ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met de taal en de verhalen die je vertelt, kun je echt iets met mensen doen. Je raakt ze, inspireert, laat ze schaterlachen, of geeft ze een ‘oh ja’-momentje.

 

Goede verhalen vertellen is eigenlijk het superwapen voor elk bedrijf dat een bepaalde snaar wil raken bij zijn publiek. Ik vertel met heel veel liefde dat verhaal samen met jou voor je bedrijf.”

 

Myriam is de specialist op het gebied van online marketing en growth hacking. Ze heeft diverse marketingopleidingen en -trainingen gevolgd, werkte met portfolio’s van verschillende grote Europese bedrijven en heeft veel ondernemers geholpen met hun online strategie en marketing.

 

Myriam over haar drijfveren: 

“Ik ben dus echt zo’n typische geboren ondernemer. Als kind stond ik al op straat te handelen in alles wat ik zelf in elkaar had geflanst: tekeningen, koekjes, zelfmgemaakte papiermaché lampen.

 

Dat deed ik niet zomaar een beetje halfslachtig, nee, met zoveel passie en doorzettingsvermogen dat ik aan het einde van de dag flink wat klandizie had en zelfs terugkerende klanten.

 

En dat is precies wat ik nu bij andere ondernemers herken. Je start een bedrijf niet omdat het ‘je wel leuk lijkt’, maar omdat je iets wilt bijdragen aan de wereld, omdat je bezield bent met een passie, en omdat je net als ik gewoon een tikkeltje eigenwijs bent.

 

Die drijfveren, die snap ik dus als geen ander. Door al mijn opleidingen, werkervaring en mijn ontembare enthousiasme om elk detail van marketing en business te begrijpen, ben ik de uitgelezen persoon om jou als mede-ondernemer, te helpen met het succes van jouw bedrijf.”

groeibegeleiding is iets voor jou als…

 • Je zin hebt om je eigen marketing te doen, maar niet steeds het wiel opnieuw wilt uitvinden.
 • Je zelf nog te weinig marketingkennis hebt of vastloopt op een langetermijnstrategie of technische onderdelen.
 • Je op regelmatige basis advies wil hebben van doorgewinterde marketingexperts.
 • Je met je marketing aan de slag wil op een duurzame manier, zodat het doorwerkt in de toekomst.
 • Je behoefte hebt aan een sparringspartner, een coach, een cheerleader en een extra paar ogen.
Marketing agency Amsterdam

Dit haal je eruit:

✓ Diepgaand strategisch inzicht vanuit twee expertises.

✓ Een stroom van nieuwe, sprankelende ideeën voor je bedrijf.

✓ Je krijgt alle kennis, tips en tricks van ons om jouw bedrijf te laten groeien.

✓ Concreet en praktisch advies dat je direct kunt toepassen in je onderneming.

✓ Een ijzersterk gepositioneerde onderneming die zich onderscheidt in de markt.

✓ Een stok achter de deur om op een duurzame manier te werken aan jouw marketing.

✓ Een duurzame strategie zodat jouw bedrijf future-proof is.

DRIE OPTIES

VEEL

 • Maandelijks consult
 • 1 consult per maand van 2 uur
 • € 300,-

MEER

 • Tweewekelijks consult
 • 2 consults per maand van 2 uur
 • 25 euro korting
 • €600,- €575,-

MEEST

 • Wekelijks consult
 • 4 consults per maand
 • 200 euro korting
 • €1200,- 1000,-

Ook uitvoerende zaken uit handen geven? Dat kan met onze strippenkaart!

Het kan natuurlijk zo zijn dat je bepaalde zaken en taken toch liever uit handen geeft omdat je er geen zin in hebt of omdat je denkt ‘HELP, hoe dan?! Geen zorgen, we come to the rescue! In dat geval kun je altijd een strippenkaart bij ons afnemen. Je koopt daarmee een aantal uren in die je bij ons kunt inzetten voor welk uitvoerend werk dan ook.

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat je ons graag eerst spreekt voordat we samen gaan werken. Zo kun jij ons uitleggen waar je behoefte aan hebt en dan kunnen wij je vertellen hoe we jou verder kunnen helpen.

plan een intake

Wat zeggen anderen nog meer?

Zo gaan we te werk

Tijdens een vrijblijvende belafspraak of een afspraak bij ons op kantoor, bespreken we alle punten waar jij hulp bij nodig hebt. Daarna brengen we in kaart voor welke onderdelen je groeibegeleiding nodig hebt en dan plannen we de eerste sessie in!

Stappenplan marketing samenwerking, stap 1

Wij bieden geen standaard-pakketten want elk bedrijf is anders. In de groeiconsulten helpen we jou bijvoorbeeld precies met de onderdelen waar jij behoefte aan hebt. Kortom: je krijgt marketingadvies op maat. We checken regelmatig met je in om te kijken hoe het gaat.  

Stappenplan marketing samenwerking, stap 2

Na de consulten evalueren we altijd hoe het is gegaan en of je nog vragen hebt. Zo kijken we bijvoorbeeld samen met jou of met ons advies je al je vragen zijn beantwoord en of je nog extra hulp nodig hebt. 

Stappenplan marketing samenwerking, stap 3

Ja, dat kan ook! In 1,5 of 2 uur helpen we jou met alle vragen waar je mee zit. Wij geven dan ook marketingadvies op maat. Je kunt een los consult boeken vanaf 200€ voor 1,5 uur. 

Dat is afhankelijk van het onderwerp. Al het tekstgerelateerde is met Eva zijn en al het marketinggerelateerde met Myriam. Als het om strategische zaken of een brainstorm gaat, zijn we er meestal allebei bij. 

Dat kan allebei. We kunnen de marketingadvies-consults via zoom doen, of je bent welkom om bij ons langs te komen op kantoor. 

Zeker, dat is geen enkel probleem, als het maar om hetzelfde bedrijf gaat. Dus als jullie samen of met een klein groepje een bedrijf runnen, dan kunnen jullie hier ook samen marketingadvies in krijgen. 

Ja natuurlijk! Wij zorgen dan voor een mooie voucher die de lucky one bij ons kan verzilveren. 

Dat ligt natuurlijk aan de vraagstukken waar je mee zit. Daarnaast is het vaak ook een budgetkwestie. Voor een brainstorm raden we in elk geval een consult van 2 uur aan. Als het ‘grotere’ vragen zijn, zoals het verbeteren van je website, raden we consults aan op maandelijkse basis Boek eerst een routesessie en dan kijken we hoe we jou het beste kunnen helpen. 

FAQ geel
Jaaprogramma marketing

Wat wil je nog meer?

Ben je op zoek naar meer brand love, meer klanten, meer zichtbaarheid of meer tijd om je bezig te houden met je core business? Dan helpen wij je met alle liefde verder. Vertel ons waar jij meer van wilt en wij vertellen je hoe we dat kunnen realiseren.

Ik wil kennismaken

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat je ons graag even wil spreken voordat we samen gaan werken. Zo kon ons uitleggen waar je behoefte aan hebt en dan kunnen wij je vertellen over onze werkwijze.

Ik wil kennismaken