TRainingen, workshops & sparringsessies voor bedrijven

Wij bieden in-company trainingen en workshops voor bedrijven die de skillsets van medewerkers willen vergroten en die bereid zijn in hen te investeren. Daarnaast organiseren we ook eenmalige jamsessies om tot een specifiek resultaat te komen en ervoor te zorgen dat teams weer aan de slag kunnen met frisse ideeën. Op zoek naar een workshop, training of sparringsessie voor jouw bedrijf op het gebied van marketing en communicatie? Neem contact met ons op voor een gratis intake en vertel ons waarmee we je kunnen helpen.

Gratis intake

Wie wij zijn

“Gewoon goede copy schrijven is voor iedereen mogelijk.”

Ik weet als copywriter en contentstrateeg precies hoe ik mensen met woorden in beweging kan brengen. En geloof me, dat is meer dan slechts een talent hebben voor taal. Door jarenlang te schrijven, te schrappen en nog meer te schrijven en na veel feedback van redacteuren, klanten en andere schrijvers, maakte ik me het schrijfvak steeds meer eigen. En natuurlijk, niet iedereen kan de nieuwe Harry Müllisch of Conny Palmen worden. Maar gewoon goede copy schrijven is echt voor iedereen mogelijk. Het gaat namelijk niet om d’s en t’s maar puur om verpakken van een boodschap in de juiste woorden. En ja, daar komt ook een stuk sales, SEO en storytelling kijken. Maar dat kun jij ook leren. Hoe? Met de juiste begeleiding, nuttige feedback en een steuntje in de rug. En dat steuntje wil ik graag voor jou zijn.

“Ik ben jouw coach, criticus en tegelijk jouw grootste fan.”

Ik (Eva) weet als copywriter en contentstrateeg precies hoe ik mensen met woorden in beweging kan brengen. En geloof me, dat is meer dan slechts een talent hebben voor taal. Ik maakte me het schrijversvak eigen met de juiste begeleiding en door jarenlang te schrijven, te schrappen en nog meer te schrijven. Natuurlijk, niet iedereen kan de nieuwe Harry Müllisch of Conny Palmen worden. Maar gewoon goede copy schrijven is echt voor iedereen mogelijk. Het gaat namelijk niet om d’s en t’s maar puur om het verpakken van een boodschap. En daar komt ook een stuk sales, SEO en storytelling bij kijken. Maar dat kun jij ook leren! Met de juiste begeleiding, nuttige feedback en een steuntje in de rug. En dat steuntje ben ik voor jou.

Ik (Myriam) ben ervan overtuigd dat je bijna alles kunt leren als je de juiste begeleiding hebt. Mijn studie commerciële economie was nuttig, maar uiteindelijk leerde ik toch het meest tijdens een marketing traineeship in de praktijk. Ik weet zeker dat ook jij de kernonderdelen van marketing kunt begrijpen en toepassen. Het belangrijkste is dat je leert kijken vanuit een helicopterview. En dat kan en wil ik je heel graag leren in een coachingstraject. Ik ben jouw coach, criticus en tegelijk grootste fan. Met mij als marketingcoach leer je alle ins en outs van marketing. En dat is niet alleen een nuttige extra skill, het zorgt er ook voor dat jij je business vanuit rust kunt runnen. Ik geef je inzichten, tips en heel veel huiswerk. Get ready for the launch!

VOOR WIE zijn onze in-company diensten geschikt?

Voor start-ups, MKB’ers en grotere bedrijven die hun medewerkers willen opleiden op specifieke onderwerpen op marketing- en communicatiegebied. Of voor bedrijven die behoefte hebben aan een frisse wind en een partij die via een jamsessie de boel even scherp komt stellen zodat er een duidelijke koers is en je weer concrete stappen kunt zetten. 

Dit levert het op:

✓ Nieuwe skills binnen het bedrijf
✓ Een stok achter de deur 
✓ Loyalere werknemers
✓ Meer sociale cohesie binnen teams
✓ Het draagt bij aan een positief beeld van je employer brand

In-company aanbod

In-company schrijftraining: Write like a pro

In veel bedrijven zijn de schrijfskills van medewerkers ondermaats. Dat is zonde, want de basis van ‘goed’ schrijven is voor iedereen aan te leren. In onze op maat gemaakte in-company schrijftraining ‘write like a pro’ leren medewerkers op een gestructureerde, wervende en creatieve manier schrijven. Door de combinatie te maken tussen marketing insights en schrijftechnieken zorgen we ervoor dat deelnemers niet alleen goed gestructureerde heldere teksten leren schrijven, maar ook teksten die pakkend zijn en de lezer in actie laten komen!

In-company workshop: Bloggen voor je bedrijf

Goede blogs kunnen een belangrijke marketingtool zijn voor elk bedrijf. Toch laten veel bedrijven deze kans liggen of ze krijgen nauwelijks engagement met de blogs die ze schrijven. En dat komt simpelweg doordat ze niet de juiste kennis in huis hebben om kwalitatieve blogs te schrijven. Maar daar gaan wij verandering in brengen! In onze workshop: ‘bloggen voor je bedrijf’ leren we jouw medewerker(s)/team in een dagdeel hoe je een blog opbouwt, welke elementen er altijd in terugkomen, hoe je aan blogonderwerpen komt en hoe je ervoor zorgt dat mensen je blogs lezen.

Jamsessie: brand purpose

Lukt het jou en je team maar niet om tot een uniform statement te komen voor op de website? Vertelt iedereen een ander verhaal over ‘wat jullie nou precies doen’? Krijgen jullie de kern van jullie verhaal niet strakgetrokken in de communicatie? Dan is een jamsessie voor het bepalen van jullie brand purpose wat je zoekt. In een dagdeel geven we jullie informatie, tools en opdrachten om hier samen mee aan de slag te gaan. Het doel is dat je uiteindelijk wegloopt met een uitgewerkte brand purpose statement; een uniform verhaal dat je met een gerust hart op alle kanalen kunt delen en waar iedereen zich in kan vinden. 

Jamsessie: tone-of-voice bepaling

Is de schrijfstijl van je bedrijf een nietszeggend allegaartje? Loopt de copy op al jullie kanalen veel te veel uiteen? Zijn er geen richtlijnen voor jullie communicatie? Dan is het tijd voor een tone-of-voice bepaling en handleiding. Na een gezamenlijke sparringsessie waarin alle belangrijke pijlers voor een passende tone-of-voice worden bepaald, komen wij met een op maat gemaakte tone-of-voice guide. Hierin staat een beschrijving van de tone-of-voice met specifieke voorbeelden, do’s en don’ts en overige tips. Dit document vormt vervolgens de leidraad alle communicatie vanuit jullie bedrijf. 

MEER WETEN OVER HOE

WIJ JE KUNNEN HELPEN?

hulp bij je merkstrategie
Neem contact op

Hoor het van een ander

ZO GAAN WE TE WERK

Tijdens een vrijblijvende belafspraak of een afspraak bij ons op kantoor, bespreken jouw wensen en bepalen we wat voor soort workshop, training of sparringsessie het beste is voor jouw bedrijf. 

Wij bieden geen standaard-pakketten want elk bedrijf is anders. Wij leveren maatwerk dus hoe de workshop, training of sparringsessie eruit ziet verschilt per keer. Je krijgt op basis van je wensen en het aantal deelnemers een offerte op maat en als je akkoord bent dan plannen we direct de in-company-sessie in. 

Als alles geregeld is komen we bij je langs om de training of workshop te geven of de sparringsessie te begeleiden. Na afloop is er ruimte voor extra vragen en volgt een korte evaluatie.

Kennismaken MEER Collective

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat investeren spannend is en dat je van tevoren heel helder wilt hebben wat je kunt verwachten. Daarom kun je vrijblijvend een intake plannen. We verzekeren dat het de investering waard is en dat jij en je team na een brainstormsessie, workshop of cursus concrete stappen kunnen nemen. 

 

Ik wil kennismaken

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat investeren spannend is en dat je van tevoren heel helder wilt hebben wat je kunt verwachten. Daarom kun je vrijblijvend een intake plannen. We verzekeren dat het de investering waard is en dat jij en je team na een brainstormsessie, workshop of cursus concrete stappen kunnen nemen. 

Ik wil kennismaken