Wat is Suite 702? Suite 702 is een lifestyle merk dat luxe en ecologisch beddengoed en verwante producten aanbiedt. Eigenaar Olaf zocht naar manieren om hun online aanwezigheid te vergroten. Het doel? Zorgen dat Suite 702 bovenaan die zoekresultaten verschijnt en meer mensen aantrekt. Wij werden hun partner in deze missie, door gerichte blogs voor […]

suite 702

Wat is Suite 702?

Suite 702 is een lifestyle merk dat luxe en ecologisch beddengoed en verwante producten aanbiedt. Eigenaar Olaf zocht naar manieren om hun online aanwezigheid te vergroten. Het doel? Zorgen dat Suite 702 bovenaan die zoekresultaten verschijnt en meer mensen aantrekt.

Wij werden hun partner in deze missie, door gerichte blogs voor ze te schrijven.

SEO-geoptimaliseerde blogs

Onze aanpak was gericht en pragmatisch. We hebben een reeks blogs geschreven op basis van een grondig zoekwoordenonderzoek dat door Suite 702 was aangeleverd. Deze blogs waren niet alleen informatief maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor ze een hogere ranking behaalden en meer potentiële klanten bereikten.

Onze aanpak:

  • Onze blogs waren geen saaie kost, maar gewoon leuke artikelen die aansloten bij waar mensen naar op zoek waren.
  • We deden ons huiswerk, zorgden dat die blogs niet alleen leuk waren om te lezen maar ook hoog eindigden in zoekresultaten.
  • Samen met Suite 702 hebben we ervoor gezorgd dat die blogs écht het gevoel van hun merk overbrachten.

Resultaat: meer zoekverkeer en dus meer klanten

Het resultaat was duidelijk zichtbaar in de statistieken. Suite 702 zag een toename van het zoekverkeer op relevante zoektermen, wat zich vertaalde naar een groeiend klantenbestand. De blogs waren een effectieve tool om mooie merk nog meer de aandacht te brengen.

Kortom:

  • Blogs geschreven op basis van zoekwoordenonderzoek.
  • Focus op relevante en informatieve content.
  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines.
contentstrategie

Ook hulp nodig? We got your back!