Wat is Amstel Dutch?

Amstel Dutch is een talenschool in Amsterdam die zich voornamelijk focust op het aanbieden van Nederlandse taalcursussen aan expats binnen bedrijven. Jamila benaderde ons met de uitdaging om binnen een beperkt budget een geheel nieuwe website te creëren die de focus op in-company courses zou leggen, een bepaald beeld zou uitdragen en haar unieke aanpak zou benadrukken.

Merkidentiteit

Allereerst gingen we aan de slag met een analyse van de specifieke behoeften van Amstel Dutch. In nauwe samenwerking met Jamila ontwikkelden we een strategie om de merkidentiteit van Amstel Dutch te versterken, de sfeer naar voren te brengen en de werkwijze te benadrukken.

Een professionele website met een professionele en gastvrije sfeer

We wilden een website creëren die een professionele uitstraling combineerde met een warme en gastvrije sfeer. Het ontwerp richtte zich op het gebruiksgemak en de heldere navigatie, zodat bezoekers gemakkelijk informatie over de (in company) cursussen konden vinden.

Fotoshoot op locatie

Om de unieke aanpak van Amstel Dutch te illustreren, organiseerden we een fotoshoot op locatie bij Swapfiets, een van de bedrijven waar de in-company cursussen plaatsvonden. Hoewel die dag maar een klein groepje aanwezig was, zie je de interactieve benadering en fijne sfeer duidelijk terug in het beeld.

Copy that sells

Eva werkte vervolgens samen met Jamila om overtuigende webcopy te creëren die de USP’s van haar in-company taalcursussen benadrukte. De inhoud was afgestemd op de behoeften van de bedrijven die Jamila wilde aanspreken. In samenspraak kozen we ervoor om naast het verbeteren van taal alleen, ook de nadruk te leggen op het verbeteren van de communicatie binnen het team en het vergroten van de culturele integratie.

Het resultaat: een gloednieuwe website met een sterke merkidentiteit en overtuigende teksten

Amstel Dutch heeft nu een moderne en overtuigende website die aansluit bij het beeld dat Jamila wilde uitdragen. De website is makkelijk navigeerbaar en voorzien van alle informatie die een potentiële klant zou kunnen zoeken.

Onze werkzaamheden voor Amstel Dutch op een rijtje

  • Logo-ontwerp
  • UX/UI
  • Webdesign
  • Websitebouw
  • Fotografie
  • Webcopy
contentstrategie

Ook hulp nodig? We got your back!