Wat is Nadine Kieft Jewelry? Nadine Kieft is een bevlogen goudsmid en een bekende naam in de sieradenwereld. Hoewel haar onderneming goed liep, zocht ze naar manieren om online sterker te staan en haar verkoop te laten groeien. Ze kwam bij ons met de uitdaging om slimmer gebruik te maken van Google Ads en om […]

Nadine Kieft jewelry

Wat is Nadine Kieft Jewelry?

Nadine Kieft is een bevlogen goudsmid en een bekende naam in de sieradenwereld. Hoewel haar onderneming goed liep, zocht ze naar manieren om online sterker te staan en haar verkoop te laten groeien. Ze kwam bij ons met de uitdaging om slimmer gebruik te maken van Google Ads en om haar content op sociale media, e-mails en de website te verbeteren.

 

Doelen: meer omzet en betere content

We hadden heldere doelen voor ogen: meer omzet via Google Ads, betere content op sociale media, e-mails en de website, en regelmatige brainstormsessies voor nieuwe contentideeën.

 

Hoe hebben we het aangepakt?

We begonnen met een grondige check van haar Google Ads-campagnes en hoe haar huidige content presteerde. Daarna werkten we aan een strategie om zowel de betaalde advertenties als de gewone content te verbeteren.

 

Concrete stappen:

 

Google Ads optimaliseren:

We hebben haar Google Ads-campagnes aangepakt om meer relevante klanten te trekken en de opbrengst te vergroten. Ook hebben we leuke, vernieuwende campagnes aangemaakt met een betere focus op de doelgroep.

 

Contenttips:

Advies gegeven over hoe ze haar content op sociale media, in e-mails en op de website kon verbeteren om haar merk sterker te maken en meer mensen aan te spreken.

 

Contentbrainstorms:

Elke maand hebben we sessies om nieuwe ideeën te bedenken voor Instagram en manieren om meer klanten te bereiken.

 

Ongoing ad management:

We houden continu in de gaten hoe haar Google Ads-campagnes lopen en passen ze aan waar nodig.

 

Meetbare Resultaten

De resultaten waren goed: Nadine Kieft zag een duidelijke stijging in haar omzet, vooral door slimmere Google Ads en betere online content. Haar advertenties waren gerichter en de inhoud op sociale media viel meer in de smaak bij haar publiek.

 

Onze bijdrage aan het succes

We hebben niet alleen haar Google Ads verbeterd, maar ook geholpen met het maken van goede content. Door regelmatig te brainstormen zorgden we voor frisse ideeën en een constante upgrade van Nadine Kieft’s online aanwezigheid.

 

Onze werkzaamheden voor Nadine Kieft Jewelry op een rijtje:

  • Opzetten en verbeteren Google Ads
  • Tips voor betere content
  • Maandelijkse brainstormsessies
  • Advertentiebeheer
  • Coaching en begeleiding
contentstrategie

Ook hulp nodig? We got your back!