Wat is Drs. Mama? Drs. Mama, opgericht door twee enthousiaste artsen, geeft bevallingscursussen voor toekomstige ouders, zowel in persoon als online. Ze benaderden ons, MEER Collective, met een eenvoudig doel: meer cursisten trekken voor hun zwangerschapscursussen, zowel fysiek als digitaal.   Missie: meer cursisten aantrekken en hun online zichtbaarder worden Drs Mama wilde hun […]

Drs Mama

 

Wat is Drs. Mama?

Drs. Mama, opgericht door twee enthousiaste artsen, geeft bevallingscursussen voor toekomstige ouders, zowel in persoon als online. Ze benaderden ons, MEER Collective, met een eenvoudig doel: meer cursisten trekken voor hun zwangerschapscursussen, zowel fysiek als digitaal.

 

Missie: meer cursisten aantrekken en hun online zichtbaarder worden

Drs Mama wilde hun bereik vergroten en zocht naar een strategische partner om hen daarbij te helpen. Onze samenwerking begon met een duidelijke missie: meer cursisten aantrekken en hun online aanwezigheid optimaliseren.

 

Strategieontwikkeling

We hebben allerlei onderdelen aangepakt, van hun webteksten tot salespagina’s, en van Google Ads-beheer tot een rebranding voor een frissere look, en een allesomvattend marketingadvies. Geen half werk, maar een totaalpakket om hun doelen te bereiken.

 

Concrete stappen:

 

Webteksten tweaken:

We hebben de website-teksten een boost gegeven om de sterke punten van Drs. Mama krachtig over te brengen.

 

Salespagina’s:

We hebben de salespagina’s geoptimaliseerd qua tekst en indeling voor betere conversies.

 

Betere Ads gemaakt:

Actief beheer van Google Ads om meer cursisten aan te trekken. Ze hadden hiervoor al eerder ads ingezet, maar hadden er weinig zicht op wat daar nu precies gebeurde. Wij nemen hen mee in de opzet en de inhoud van de ads.

 

Rebranding:

Een rebranding met onder andere een nieuw kleurenpalet voor een frissere uitstraling.

 

Consulting:

Advies op maat met een 360 graden marketingbenadering.

 

SEO:

SEO-optimalisatie voor betere vindbaarheid. Bijvoorbeeld: het toevoegen van een kennisbank. 

 

Advies en hulp bij het maken van content

Hulp bij het creëren van waardevolle en aantrekkelijke content. Denk hierbij aan advies voor het inzetten van social media, het selecteren van nieuwe foto’s of het ontwerpen van flyers.

 

130% meer webverkeer en 24% meer omzet

Het resultaat was indrukwekkend: een groei van 130% in websiteverkeer en een stijging van 24% in netto-omzet in 2023 vergeleken met het voorgaande jaar. We hebben niet alleen deelstrategieën ingezet, maar een complete aanpak die resulteerde in constante groei.

 

The key: 360-graden marketing

Onze kracht lag niet alleen in de individuele strategieën, maar in de coördinatie van een complete 360 graden marketingbenadering. Simpel gezegd, we hebben gedaan wat nodig was om Drs Mama te laten groeien, zowel in zichtbaarheid als omzet. Verder hebben wij ons ook erg in het bedrijf verdiept, zodat we precies wisten waar de doelgroep naar op zoek was.

 

Onze werkzaamheden voor Drs. Mama op een rijtje

  • Webteksten aangepast.
  • Salespagina’s geoptimaliseerd.
  • Actief beheer van Google Ads.
  • Frisse rebranding.
  • Compleet marketingadvies.
  • SEO-verbeteringen.
  • Contentcreatie-advies.

 

contentstrategie

Ook hulp nodig? We got your back!