Jamila Vriesman biedt coaching en energy readings en heeft ons tussen de bedrijven door vaak voorzien van advies waar we heel veel aan hebben gehad.   Waarbij hulp nodig? Jamila wilde een hele nieuwe website voor haar cursus- en coachingspraktijk. Niet alleen was ze op zoek naar een look and feel die bij haar paste, ook […]

Jamila Vriesman biedt coaching en energy readings en heeft ons tussen de bedrijven door vaak voorzien van advies waar we heel veel aan hebben gehad.

 

Waarbij hulp nodig?

Jamila wilde een hele nieuwe website voor haar cursus- en coachingspraktijk. Niet alleen was ze op zoek naar een look and feel die bij haar paste, ook wilde ze een professionele vertaalslag maken door voor een op maat gemaakt design te kiezen. Daarnaast wilde ze adverteren om haar onderneming te promoten.

 

Zo zijn we te werk gegaan

We hebben uitgebreide consulten met Jamila gedaan om samen met haar te bepalen wat ze precies wilde qua uitstraling van haar nieuwe site. Ook hielpen we haar met de volgorde der dingen, zodat het voor haar helder werd welke stappen ze wanneer moest nemen. Samen met haar brachten ook haar aanbod in kaart. Toen we duidelijk hadden wat haar wensen waren, begonnen we met een branding-strategie en het ontwerpen van haar website. Ook maakten we custom-made illustraties die ze zowel op haar site als socials kon gebruiken en gaven we haar strategisch marketing- en communicatie-advies voor de langere termijn. Ten slotte hebben we diverse social media campagnes voor haar ingeregeld zodat ze ook daadwerkelijk een nieuw publiek zou kunnen bereiken met haar coaching-praktijk.

 

Kortom:

  • Strategisch marketing- en communicatieadvies
  • Illustraties
  • Aanbod bepalen
  • UX website
  • Webdesign
  • Opzetten en inregelen campagnes social media
contentstrategie

Ook hulp nodig? We got your back!