ID2bytes is een bedrijf dat ICT-ondersteuning, advies en oplossingen voor complexe ICT-vraagstukken biedt.   Waarbij hulp nodig? Michael schakelde onze hulp in voor meerdere onderdelen. Zijn ICT-bedrijf ID2bytes, dat hij had opgericht in 2011, liep erg goed en hij wilde z’n eigen website verbeteren om zo nog meer klanten aan te kunnen trekken. Hij vond […]

ID2bytes is een bedrijf dat ICT-ondersteuning, advies en oplossingen voor complexe ICT-vraagstukken biedt.

 

Waarbij hulp nodig?

Michael schakelde onze hulp in voor meerdere onderdelen. Zijn ICT-bedrijf ID2bytes, dat hij had opgericht in 2011, liep erg goed en hij wilde z’n eigen website verbeteren om zo nog meer klanten aan te kunnen trekken. Hij vond het lastig om onder woorden te brengen wat hij precies doet en daarmee ook wat hij potentiële klanten te bieden heeft. Daarnaast wilde hij hulp bij de structuur van z’n menu’s en een uitgebreid zoekwoordenonderzoek (SEO). Bovendien moesten alle teksten en pagina’s worden vertaald naar het Engels.

 

Zo zijn wij te werk gegaan

Wij hebben Michael geholpen met het optimaliseren van z’n website in verschillende fases. Omdat het vakgebied van ID2Bytes (complexe ICT-zaken) voor ons redelijk onbekend gebied was, hebben we eerst een aantal uitgebreide telefoongesprekken met Michael gevoerd. Hij legde ons uit wat hij precies deed en wij stelden hem vragen. Stukje bij beetje kregen we in kaart wat zijn beroep inhoudt en wat hij precies te bieden heeft aan potentiële klanten. Vervolgens brachten wij structuur aan in het verhaal zodat wij dit konden omzetten naar een logische indeling van het menu en teksten die voor een breder publiek toegankelijk waren. Daarna deden wij een uitgebreid SEO-onderzoek (zowel in het Nederlands als het Engels) zodat we deze de beste zoektermen konden verwerken in de nieuwe teksten. Ten slotte vertaalden wij alle teksten naar het Engels.

 

Kortom:

  • Menustructuur website
  • SEO-zoekwoordenonderzoeken Nederlands
  • SEO-zoekwoordenonderzoeken Engels
  • Herformuleren webteksten Nederlands
  • Vertalen website Engels