Tekstschrijven
Tekstschrijven

Tekstschrijven / copywriting

Een tekst uittypen kan iedereen, maar goede copy schrijven is een kunst. Bij copywriting komt veel meer bij kijken dan je aanbod delen of informatie op een rijtje zetten. Tekstschrijven en met name wervend schrijven, is een creatief proces waarin elementen als storytelling, salestechnieken, tone of voice en SEO tot wasdom komen. Hiervoor heb je kennis en expertise nodig op al deze vlakken. En die kennis hebben wij door onze achtergrond als ervaren copywriter/tekstschrijver en marketeer in huis. Van persberichten tot websiteteksten en van eenmalige artikelen tot volledige e-books. The sky is the limit! Boek een gratis routesessie en vertel ons hoe we jou kunnen helpen.

Gratis routesessie

Goede teksten leveren je het volgende op:

✓ Je valt op tussen je concurrenten
✓ Je wordt zichtbaar bij een beoogde doelgroep
✓ Je zet mensen in beweging
✓ Je weet mensen aan je te binden
✓ Je brengt je kernwaarden en merk-dna over
✓ Je bedrijf komt professioneel en geloofwaardig over

De opties voor copywriting

Websiteteksten

Een professionele website staat of valt met goede teksten. Je website is namelijk je visitekaartje, waardepropositie en salesfunnel ineen. Wij kunnen je webteksten van A tot Z schrijven zodat jouw verhaal tot z’n recht komt en je precies de juiste mensen aanspreekt. Wij schrijven teksten waar jij 100% achter staat, in jouw stijl en in jouw tone of voice.

Persberichten

Een persbericht is kort, krachtig, oprolbaar, heeft nieuwswaarde en volgt een specifieke formule. Want alleen zo heb je kans dat de pers je bericht ook daadwerkelijk overneemt. Geen tijd of zin om dit allemaal uit te zoeken of te schrijven? Wij schrijven voor jou met liefde een kant-en-klaar persbericht dat voldoende nieuwswaarde heeft en voldoet aan alle eisen.

Tekstredactie

Schrijf jij je teksten liever zelf maar wil je graag een extra paar ogen om verbeterpunten door te voeren of om de puntjes op de i te zetten? Wij kunnen jouw teksten ook herschrijven of redigeren. Je krijgt van ons hands-on tips en suggesties en we passen de tekst aan waar nodig. Zo transformeren we jouw teksten tot hoogwaardige copy.

Overige copy

Heb je een specifieke tekst nodig voor een nieuwsbrief, je instagram-bio, een LinkdInbericht, een artikel, een losse blog, een belangrijke mail naar klanten, een aankondiging, een interne boodschap binnen je bedrijf, een e-book of iets heel anders? Ook dan kun je een beroep op ons doen. Lang, kort, eenmalig of op vaste basis: het kan allemaal.

 tekstschrijver nodig voor jouw bedrijf?

Plan een belletje met ons en dan kijken we wat we precies voor je kunnen doen.

hulp bij je merkstrategie
Let's go

Hoor het van een ander

ZO GAAN WE TE WERK

Tijdens een vrijblijvende belafspraak of een afspraak bij ons op kantoor, bespreken we alle punten waar jij hulp bij nodig hebt. Daarna brengen we in kaart hoe we jou als copywriter en marketeer kunnen helpen en krijg je van ons een voorstel voor tekstschrijven/copywriting.

Wij bieden geen standaard-pakketten want elk bedrijf is anders. Wij leveren maatwerk dus hoe we samenwerken verschilt per klus. Wel zorgen we altijd voor een duidelijke planning en hebben we incheckmomenten en tussentijdse evaluaties. 

Als het samenwerkingstraject erop zit, evalueren we altijd hoe het is gegaan en of je nog vragen hebt. Zo kijken we bijvoorbeeld samen met jou hoe je de door ons geschreven content inzet en helpen we je met alle vragen waar je nog mee zit. 

Meestgestelde vragen

Dat ligt er maar net aan wat je geschreven wilt hebben. Wij werken niet met een systeem waarbij je per woord betaalt, maar kijken altijd naar de tekstsoort, de totale lengte en ook naar de informatie die we ervoor moeten opzoeken. Plan een routesessie met ons in, vertel ons waar je behoefte aan hebt en we komen met een offerte op maat. 

Zeker! We kunnen jouw teksten voor je herschrijven, opfrissen of gewoon puur de eindredactie doen en de puntjes op de i zetten. 

Als je met jouw teksten meer organisch zoekverkeer wilt aantrekken, kunnen we SEO-geoptimaliseerde teksten voor je schrijven. We doen hiervoor dan eerst een zoekwoordenonderzoek. Heb je zelf al een onderzoek gedaan of laten doen? Dan gaan we daarmee aan de slag. 

We vertalen ook teksten van het Engels naar het Nederlands, van het Nederlands naar het Engels en -als je wilt- ook van het Frans naar het Nederlands. Denk bijvoorbeeld aan websites, teksten voor apps of iets heel anders. 

Naast Nederlandse copy, verzorgen we ook Engelse copy. Eva zorgt er in zo’n geval voor dat de eindtekst altijd nog even gecheckt wordt door een native speaker zodat we 100% zeker weten dat alles klopt. 

Copywriting was een belangrijk onderdeel van bijna alle projecten die we hebben gedaan. Als je in ons portfolio kijkt, zie je verschillende voorbeelden van klanten en teksten die copywriter Eva heeft geschreven. Ben je op zoek naar een voorbeeld van een specifieke tekst? Neem even contact met ons op en we sturen je een voorbeeld toe.

FAQ roze
Kennismaken MEER Collective

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat je ons graag eerst spreekt voordat onze copywriters voor je aan de slag gaan. Zo kun jij ons uitleggen waar je behoefte aan hebt en dan kunnen wij je vertellen hoe we jou verder kunnen helpen.

Ik wil kennismaken

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat je ons graag eerst spreekt voordat onze copywriters voor je aan de slag gaan. Zo kun jij ons uitleggen waar je behoefte aan hebt en dan kunnen wij je vertellen hoe we jou verder kunnen helpen.

Ik wil kennismaken