Merkstrategie
Social media management

social media management

Wij bedenken, creëren en plaatsen de content in jouw naam zonder de ziel van jouw merk uit het oog te verliezen. Door eerst een passende strategie neer te zetten, weten wij precies wat we moeten doen om de connectie aan te gaan met jouw doelgroep. Hierna geef je ons je wachtwoorden en dan gaan we voor je aan de slag. Easy as pie! Liever het beheer zelf blijven doen maar wel copy nodig voor jouw posts? Ook dat doen wij met alle liefde. Boek eerst een gratis routesessie om je wensen te bespreken.

Gratis sessie

Social media management levert het volgende op:

✓ Engagement en connectie met je doelgroep
✓ Autoriteit binnen je vakgebied
✓ Een sterkere positie ten opzichte van concurrenten
✓ Meer bezoekers naar je website
✓ Meer tijd in je agenda en ruimte in je hoofd
✓ Brand awareness: mensen weten wie je als bedrijf bent

De opties

Social media management

Laat ons jouw sociale kanalen beheren van A tot Z. Van posts schrijven en plaatsen tot interactie aangaan met je doelgroep: wij nemen jouw social media van begin tot eind van je over.

Losse social media-posts

Houd je liever het beheer en de visuele content in eigen hand? Dat kan. Wij schrijven graag pakkende posts voor jou. Dat scheelt veel ondernemers al een hoop kopzorgen! 

SAMEN MET ONS je social media rocken?

Plan een belletje met ons en dan kijken we wat we precies voor je kunnen betekenen.

hulp bij je merkstrategie
Let's go

Hoor het van een ander

ZO GAAN WE TE WERK

Tijdens een vrijblijvende belafspraak of een afspraak bij ons op kantoor, bespreken we alle punten waar jij hulp bij nodig hebt. Daarna brengen we in kaart hoe we jou daarbij kunnen helpen en krijg je van ons een voorstel voor social media contentcreatie en/of  social media management.

Wij bieden geen standaard-pakketten want elk bedrijf is anders. Wij leveren maatwerk dus hoe we samenwerken verschilt per klus. Als we voor jou je social media van A tot Z oppakken, maken we eerst een strategie, die we vervolgens voor je uitvoeren.

Als het samenwerkingstraject erop zit, evalueren we altijd hoe het is gegaan en of je nog vragen hebt. Zo kijken we bijvoorbeeld samen met jou hoe je de door ons bedachte lijn voor je socials door kunt zetten wanneer je zelf de social media contentcreatie en het social media management weer oppakt. 

Meestgestelde vragen

Zeker! Als je behoefte hebt aan een plan dat je zelf kunt uitvoeren, is een social media strategie wat je zoekt. Wij bedenken een stevig fundament zodat jij de social media content creatie en het social media management op een fijne manier zelf kunt oppakken. 

Dat kan zeker. Als jij voor ogen hebt wat je wilt, maar hier eenmalig of een aantal keer copy of visuals bij nodig hebt, dan regelen we dat voor je. Plan een gratis routesessie met ons en we vertellen je hoe we je kunnen helpen.

Wij kunnen je helpen met Instagram, Facebook en LinkedIn. Het ligt er maar net aan waar jij de focus op wilt leggen en welke doelgroep je wilt bereiken. 

Dat ligt eraan welke kanalen je wilt inzetten, wat voor content je hiervoor gebruikt en hoe vaak je wilt posten. Na een gratis routesessie komen wij met een offerte op maat.

Absoluut! Wij maken ook betaalde social ads die je bijvoorbeeld kunt inzetten als carrousel of REEL om zo een nog grotere doelgroep aan te spreken.

Als je de full package wilt, waarbij wij een strategie maken en alles voor je uit handen nemen, dan raden wij aan dit voor minimaal 6 maanden voor uit te trekken. Als je eenmalig een paar losse posts wilt (bijvoorbeeld omdat je even in het buitenland zit) dan kan dat ook. Boek eerst een routesessie met ons in en wij kijken wat we voor je kunnen doen.

FAQ roze
Kennismaken MEER Collective

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat je ons graag eerst spreekt voordat aan de slag gaan met social media management voor jouw bedrijf. Zo kun jij ons uitleggen waar je behoefte aan hebt en dan kunnen wij je vertellen hoe we jou verder kunnen helpen.

Ik wil kennismaken

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat je ons graag eerst spreekt voordat aan de slag gaan met social media contentcreatie social media management voor jouw bedrijf. Zo kun jij ons uitleggen waar je behoefte aan hebt en dan kunnen wij je vertellen hoe we jou verder kunnen helpen.

Ik wil kennismaken