SEO-optimalisatie
SEO-optimalisatie

SEO-optimalisatie

SEO is geen leuke add-on maar noodzakelijk voor elk bedrijf dat (meer) organisch zoekverkeer wil krijgen en beter vindbaar wil zijn dan concurrenten. Maar wij begrijpen ook dat jij je als ondernemer liever met andere dingen bezighoudt. Daarom kun je aan ons het hele proces van SEO uitbesteden. Wij doen een SEO-audit, een zoekwoordenonderzoek, maken een SEO-roadmap en voeren direct technische en tekstuele veranderingen door om jouw website hoger te laten ranken. Boek eerst een gratis routesessie en wij vertellen je hoe we je kunnen helpen met een zoekmachine-optimalisatie voor jouw bedrijf.

Gratis routesessie

SEO-optimalisatie levert het volgende op:

✓ Meer autoriteit binnen je vakgebied
✓ Meer organisch verkeer naar je website
✓ Zichtbaar worden op relevante onderwerpen
✓ Het vergroot de brand awareness bij potentiële klanten
✓ Een hogere zoekmachine-positie wekt vertrouwen op bij je doelgroep

De onderdelen van SEO-optimalisatie

SEO-audit

Een evaluatie om te zien hoe de website scoort in zoekmachines en waar ‘fouten’, verbeterpunten maar ook kansen liggen. Dit is de basis van de SEO-roadmap.

SEO-onderzoek

Tijdens dit onderzoek kijken we welke keywords relevant zijn voor jouw website en met welke termen jij de beste resultaten kunt behalen ten opzichte van concurrenten.

SEO-roadmap

Dit is een stapsgewijs optimalisatie-plan waarin we aangeven wat geoptimaliseerd moet worden en wat daarbij de hoogste prioriteit heeft.

Content SEO-optimaliseren

We verwerken relevante keywords op je website en schrijven nieuwe content als dat nodig is. We doen dit zo subtiel mogelijk en zonder de ziel uit je teksten te halen.

Technische SEO-optimalisatie

Alle technische aspecten die een rol spelen bij SEO-optimalisatie. Denk aan ALT-teksten, redirects, links, sitemaps, META-teksten en URLS en mobile indexing

Analyse SEO-resultaten

We stellen verschillende trackings in om te zien of de optimalisatie het gewenste resultaat oplevert. Zo kunnen we dit proces bijsturen en verder verbeteren.

SEO uitbesteden?

Plan een belletje met ons en dan kijken we wat we precies voor je kunnen doen.

hulp bij je merkstrategie
Let's go

Hoor het van een ander

ZO GAAN WE TE WERK

Tijdens een vrijblijvende belafspraak of een afspraak bij ons op kantoor, bespreken we alle punten waar jij hulp bij nodig hebt. Daarna brengen we in kaart hoe en bij welke onderdelen we jou kunnen helpen en krijg je van ons een voorstel voor SEO-optimalisatie. 

Wij bieden geen standaard-pakketten want elk bedrijf is anders. Wij leveren maatwerk dus hoe we samenwerken verschilt per klus. Wel zorgen we altijd voor een duidelijke planning en hebben we incheckmomenten en tussentijdse evaluaties.

Als het samenwerkingstraject erop zit, evalueren we altijd hoe het is gegaan en of je nog vragen hebt. Zo kijken we bijvoorbeeld samen met jou hoe wat we nog moeten aanpassen/bijsturen en hoe je de SEO van je website kunt blijven verbeteren in de toekomst. 

Meestgestelde vragen

Omdat wij maatwerk verzorgen is dat voor elk bedrijf anders. Sommige bedrijven hebben bijvoorbeeld hun SEO al deels op orde, terwijl we voor andere bedrijven from scratch moeten starten. Boek een routesessie met ons in en wij komen met een offerte op maat. 

Dat is zeker mogelijk. Bijvoorbeeld als je de SEO-gezondheid van je website in kaart wilt brengen of een zoekwoordenonderzoek wilt om zelf mee aan de slag te gaan. In beide gevallen ben je misschien meer geholpen met de strategie in plaats van de uitvoering. 

Het duurt wel even voor je de resultaten van de zoekmachine-optimalisatie kunt zien. Volgens Google duurt het zo tussen de 3 maanden en 1 jaar. Het optimaliseren van je website is dan ook een work in progress, waar je echt wat geduld voor moet hebben. 

Dat weten wij als we je hebben gesproken voor een routesessie. Wij kijken dan precies naar wat jouw doelen zijn en hoe we je daarbij kunnen helpen. Dat kan een SEO-optimalisatie zijn, maar misschien heb je ook wel hulp nodig bij andere onderdelen zoals webteksten, een nieuwe website of contentcreatie

Als je online gevonden wilt worden door de juiste doelgroep en voor wilt blijven op je concurrentie, is een SEO-geoptimaliseerde website een must. Als je je website puur ziet als visitekaartje en geen nieuwe klanten wilt aantrekken, is zoekmachine-optimalisatie minder belangrijk.

Myriam heeft veel ervaring met en kennis van SEA (Search Engine Advertising) en kan je hier ook mee helpen. We kunnen Google ads voor je opzetten en draaien of je hierin begeleiden. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

FAQ roze
Kennismaken MEER Collective

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat je ons graag eerst spreekt voordat je jouw SEO laat uitbesteden. Zo kun jij ons uitleggen waar je behoefte aan hebt en dan kunnen wij je vertellen hoe we jou verder kunnen helpen.

Ik wil kennismaken

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat je ons graag eerst spreekt voordat je jouw SEO laat uitbesteden. Zo kun jij ons uitleggen waar je behoefte aan hebt en dan kunnen wij je vertellen hoe we jou verder kunnen helpen.

Ik wil kennismaken