Merkstrategie
Nieuwe website

Nieuwe website

 Een goede website is hét visitekaartje van je bedrijf en maakt het verschil tussen een nieuwe fan of een wegklikker. Je moet tegenwoordig van goede huize komen om de juiste mensen aan te trekken en tot actie over te laten gaan. Wij kunnen je helpen een SEO-geoptimaliseerde, visueel aantrekkelijke site neer te zetten met een goede flow, pakkende teksten en een professionele uitstraling. Wij kunnen een volledig nieuwe website voor je opzetten en inrichten of helpen je met de onderdelen die je aan wil pakken. Boek eerst een gratis routesessie met ons voor een plan de campagne op maat!

Gratis routesessie

Een goede website levert het volgende op:

✓ Meer conversie en daarmee meer omzet
✓ Een professionele uitstraling
✓ Meer zichtbaarheid en betere vindbaarheid
✓ Een sterkere positie in de markt
✓ Vertrouwen bij potentiële klanten
✓ Het laat zien dat je in je bedrijf investeert en dat je groeit

De onderdelen die aan bod komen

Positionering

Een waardepropositie is de basis van een goede website. Welke doelgroepen wil je aanspreken? Wat zijn hun wensen? Welke ‘problemen’ ervaren zij en welke oplossingen zoeken ze? Welke waarde lever jij aan deze klanten en hoe speel je in op hun behoeftes? Dat brengen wij voor je in kaart zodat de basis van je website staat als een huis.

Webdesign template

Wij werken met een template dat we op basis van jouw wensen, aanbod en branding volledig customizen zodat je een unieke website krijgt. Dit template is makkelijk aan te passen. Met behulp van een instructievideo die we voor jou maken, kun je hier zelf ook makkelijk dingen in veranderen zonder dat je kennis hoeft te hebben van coderen.

Aanbod concretiseren

Wanneer je een doelgroep wilt aanspreken door precies te bieden wat zij zoeken, moet je je aanbod zo helder mogelijk neerzetten. We denken met je mee over het optimaal in de markt zetten van jouw diensten of producten en vertalen dit door op je aanbodpagina.

Gebruiksvriendelijkheid & flow

Als je een goede website neer wilt zetten, dan moeten ook de UX (User Experience) en UI (User Interface) optimaal zijn. Met andere woorden: je website moet gebruiksvriendelijk zijn, met een logische flow. Wij weten precies wat er nodig is voor een optimale gebruikerservaring.

SEO-optimalisatie

Wil ja actief nieuwe klanten aantrekken via je website? Dan heb je een SEO-geoptimaliseerde website nodig om vindbaar te zijn voor een bepaalde doelgroep. Wij SEO-optimaliseren jouw website met de juiste zoekwoorden, meta-descriptions, ALT-teksten en de juiste URL’s.

Wesbiteteksten

Goede copy is onmisbaar voor een website die opvalt en indruk maakt op potentiële klanten. Het is de manier om jouw verhaal te vertellen en te laten zien wat je te bieden hebt. Wij zorgen voor sterke en duidelijke teksten die de juiste snaar raken bij jouw beoogde doelgroep.

Het Flatsome Template

Wij bouwen jouw nieuwe website op WordPress in het Flatsome-thema. Wij zijn Flatsome-fans van het eerste uur. Het is een mooi template, waarin je bijna alles kunt customizen. Tegelijkertijd is het werkbaar voor de ondernemer die geen tijd, kennis of budget heeft voor een volledig gecodeerde website.

hulp bij je merkstrategie
Let's go

Hoor het van een ander

ZO GAAN WE TE WERK

Tijdens een vrijblijvende belafspraak of een afspraak bij ons op kantoor, bespreken we alle punten waar jij hulp bij nodig hebt. Daarna brengen we in kaart hoe we jou daarbij kunnen helpen en krijg je van ons een voorstel voor een volledig ingevulde nieuwe website, een nieuw webdesign of het verbeteren van je huidige website. 

Wij bieden geen standaard-pakketten want elk bedrijf is anders. Wij leveren maatwerk dus hoe we samenwerken verschilt per klus. Wel zorgen we altijd voor een duidelijke planning en hebben we incheckmomenten en tussentijdse evaluaties. 

Als het samenwerkingstraject erop zit, evalueren we altijd hoe het is gegaan en of je nog vragen hebt. Zo kijken we bijvoorbeeld samen met jou of je uit de voeten kunt met je nieuwe website en of het zelf lukt om met het template te werken. 

Meestgestelde vragen

Jazeker dat kan ook! Je kunt een nieuwe website laten maken maar we kunnen ook je huidige website tweaken en aanpassen waar nodig of een opzet met je bedenken zodat je dit zelf kunt aanpassen. Plan een gratis routessie met ons in en wij helpen je verder. 

Wij kunnen uit de voeten met verschillende builders in WordPress (zoals Elementor en WP-bakery) en ook met Wix en Squarespace. Als je een nieuwe site wilt, gaat onze voorkeur wel uit naar Flatsome, omdat we dit het beste template vinden.

Dat hangt er maar net vanaf wat je wilt en welke onderdelen wij voor je oppakken. Wil je bijvoorbeeld een onepager laten bouwen waar je zelf de teksten van verzorgt, dan is dat goedkoper dan een ‘grotere’ site, die we SEO-optimaliseren en waar wij de copy voor verzorgen. Na een gratis routesessie komen we met een offerte op maat. 

De hosting en domeinnaam regel je zelf. Dit zit namelijk vast aan jouw gegevens. Waar je je site host is ook een kwestie van budget. Wel kunnen we je hierbij helpen en je hierin adviseren.

De meest basale dingen zoals tekst en kleuren, kun je zelf makkelijk aanpassen. Wij nemen een instructievideo voor je op die helemaal is toegespitst op jouw website. Als je achteraf grotere dingen wilt aanpassen, of iets extra’s wilt toevoegen, dan pakken wij dat voor je op tegen een afgesproken uurtarief. 

Voor goede professionele foto’s, verwijzen we je graag door naar fotografen in ons netwerk. Voor logo-ontwerp en illustraties ben je zeker bij ons aan het juiste adres. Wij maken een logo op maat of ontwerpen custom illustraties/iconen voor jouw website. 

FAQ roze
Kennismaken MEER Collective

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat je ons graag eerst spreekt voordat we aan de slag gaan met jouw nieuwe website. Zo kun jij ons uitleggen waar je behoefte aan hebt en dan kunnen wij je vertellen hoe we jou verder kunnen helpen.

Ik wil kennismaken

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat je ons graag eerst spreekt voordat we aan de slag gaan met jouw nieuwe website. Zo kun jij ons uitleggen waar je behoefte aan hebt en dan kunnen wij je vertellen hoe we jou verder kunnen helpen.

Ik wil kennismaken