contentcreatie
contentcreatie

Contentcreatie

Met een mooie nieuwsbrief, een flyer of een e-book als weggever bied je waardevolle informatie en laat je zien wat je in huis hebt. Maar dan moet je content wel goed in elkaar zitten. Het moet visueel aantrekkelijk zijn, aansluiten bij je doelgroep en het juiste verhaal bevatten. Door de combinatie van onze skills maken we content waar je U tegen zegt. Boek eerst een gratis routesessie om jouw contentcreatie-wensen te bespreken.

Gratis routesessie

Goede content levert het volgende op:

✓ Meer autoriteit binnen je vakgebied
✓ Een onderscheidende positie ten opzichte van concurrenten
✓ Je maakt de vertaalslag naar een professioneel merk
✓ Meer organisch verkeer naar je website
✓ Perfect inspelen op de behoeftes van een bepaalde doelgroep

OPTIES CONTENTCREATIE

E-book

Een e-book kan een mooie weggever zijn als start van een salesfunnel, maar je kunt het ook nodig hebben voor bestaande klanten, interne communicatie of handboek voor werknemers.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een geweldige manier om klanten aan te trekken en te behouden. Door te zorgen dat de opmaak, tekst en flow ideaal is, kun je mensen echt overtuigen om jouw klant te worden of te blijven.

Infographics

Wil je iets origineels op je website of sociale media? Dan kunnen we een infographic voor je maken. Denk aan een gevisualiseerd stappenplan, een tijdlijn of een vakinhoudelijke infographic.

Nieuwsbrief

Met een nieuwsbrief kun je volgers op de hoogte te houden van nieuws en nieuwe klanten aan je binden. Wij zorgen voor een vlot geschreven, visueel aantrekkelijke nieuwsbrief met een fijne flow.

Promo-materiaal

Flyers, visitekaartjes, banners of briefpapier nodig? Dat kunnen wij voor je regelen! Wij ontwerpen verschillende soorten promotiemateriaal volgens jouw visuele branding of stijl.

Custom illustraties

Wil je iets bijzonders waarmee je herkenbaar bent en waarmee je onderscheidt van concurrenten? Dan kunnen wij een custom illustratie voor je ontwerpen in de stijl die past bij je bedrijf.

Ons inschakelen voor jouw content?

Plan een belletje met ons en dan kijken we wat we precies voor je kunnen betekenen op het gebied van contentcreatie.

hulp bij je merkstrategie
Let's go

Hoor het van een ander

ZO GAAN WE TE WERK

Tijdens een vrijblijvende belafspraak of een afspraak bij ons op kantoor, bespreken we alle punten waar jij hulp bij nodig hebt. Daarna brengen we in kaart hoe we jou daarbij kunnen helpen en krijg je van ons een voorstel voor contentcreatie.

Wij bieden geen standaard-pakketten want elk bedrijf is anders. Wij leveren maatwerk dus hoe we samenwerken verschilt per klus. Wel zorgen we altijd voor een duidelijke planning en hebben we incheckmomenten en tussentijdse evaluaties. 

Als het samenwerkingstraject erop zit, evalueren we altijd hoe het is gegaan en of je nog vragen hebt. Zo kijken we bijvoorbeeld samen met jou hoe je de content inzet en helpen we je met alle vragen waar je nog mee zit. 

Meestgestelde vragen

Dat ligt er maar net aan wat voor content je wilt. Zo is een eenmalige illustratie of flyer minder duur dan een volledig ingerichte mailflow of een uitgebreid e-book. Plan een routesessie voor contentcreatie met ons in en we komen met een offerte op maat.

Voor een leuke REEL of het editen van bestaande beelden ben je bij ons aan het juiste adres. Maar als je professionele videocontent van A tot Z geregeld wilt hebben, dan zijn wij niet de partij die je zoekt. Wel hebben wij een goed netwerk waarmee we je verder kunnen helpen. 

Absoluut. Wij kunnen zowel een social media strategie voor je verzorgen als social media content creatie/management. Dit zijn beide aparte diensten die we verzorgen. 

Wij kunnen content maken voor social ads en voor Google ads en weten precies hoe je dit in moet zetten. Ook het technische gedeelte kunnen we op ons nemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dat is afhankelijk van je doel. Als je bijvoorbeeld een waardevolle weggever wilt, dan werkt een e-book het beste. Maar als je vooral meer bezoekers naar je website wilt hebben is een blogabonnement misschien eerder wat je zoekt.

Zeker! Om te beginnen hebben wij alle content op deze website zelf gemaakt. Verder kunnen we je specifieke content zoals flyers, e-books, illustraties en nieuwsbrieven laten zien. Neem contact met ons op en we sturen je voorbeelden. Ook in ons portfolio vind je verschillende voorbeelden van contentcreatie van onze hand. 

FAQ roze
Kennismaken MEER Collective

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat je ons graag eerst spreekt voordat we samen gaan werken. Zo kun jij ons uitleggen waar je behoefte aan hebt en dan kunnen wij je vertellen hoe we jou verder kunnen helpen.

Ik wil kennismaken

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat je ons graag even wil spreken voordat we samen gaan werken. Zo kon ons uitleggen waar je behoefte aan hebt en dan kunnen wij je vertellen over onze werkwijze.

Ik wil kennismaken