Merkstrategie
blogabonnement

blogabonnement

Met een blogabonnement weet je zeker dat er op regelmatige basis sterke, nieuwe content staat voor je bedrijf. We starten met een SEO-onderzoek, stellen vast welke onderwerpen voor jou relevant zijn en in samenspraak met jou bepalen we precies waar we gedurende een bepaalde periode over bloggen. Zelf al een onderzoek gedaan en voor ogen over welke onderwerpen je blogs wilt laten schrijven? Super, dan gaan we daar mee aan de slag. Boek eerst een gratis routesessie om je wensen met ons te bespreken.

Gratis routesessie

Goede blogs leveren je het volgende op:

✓ Consistentie in je content
✓ Meer autoriteit binnen je vakgebied
✓ Meer organisch verkeer naar je website
✓ Goede content die je ook kunt inzetten voor je socials
✓ Met waardevolle blogs krijg je trouwe fans
✓ Een sterkere positie ten opzichte van concurrenten

De opties voor een blogabonnement

VEEL

✓ 1X per maand een blog
✓ €170,- per blog tot 1000 woorden
✓ Minimale duur 6 maanden

MEER

✓ 2X per maand een blog
✓ €160,- per blog tot 1000 woorden
✓ minimale duur 6 maanden

MEEST

✓ 3X per maand een blog
✓ €150- per blog tot 1000 woorden
✓ minimale duur 6 maanden

SEO-onderzoek add-on

Wanneer je blogs wilt laten schrijven om je conversie te verhogen door specifieke (potentiële) klanten te bereiken, dan is een SEO-onderzoek onmisbaar. Wij kunnen dit eenmalig doen voor €400,-. Wij zoeken dan precies uit wie je doelgroep is, op welke termen ze zoeken, en voor welk gedeelte van de funnel je bepaalde blogs moet schrijven. Zo weet je zeker dat je gestructureerd te werk gaat in plaats van dat je met hagel schiet.

hulp bij je merkstrategie
Let's go

Hoor het van een ander

ZO GAAN WE TE WERK

Tijdens een vrijblijvende routesessie bespreken we jouw blogwensen. Daarna brengen we in kaart hoeveel en welke blogs je wilt laten schrijven en komen we met een passende offerte voor een blogabonnement jouw bedrijf. 

Wij bieden geen standaardprocedures want elk bedrijf is anders. Wij leveren maatwerk dus hoe we samenwerken bij een blogabonnement verschilt per klus. Wel zorgen we altijd voor een duidelijke planning en hebben we incheckmomenten en tussentijdse evaluaties. 

Na een samenwerkingstraject evalueren we altijd hoe het is gegaan en of je nog vragen hebt. Zo kijken we bijvoorbeeld samen met jou hoe jij de door ons geschreven blogs inzet en wat er nodig is om deze lijn zelf voort te zetten en of je eventueel nog meer blogs wilt laten schrijven. 

Meestgestelde vragen

Dat kan zeker. Als jij weet waarover je wilt bloggen en een partij zoekt met een vlotte pen, dan nemen wij dit met liefde voor je uit handen.

Als jij zelf wilt bloggen, maar hiervoor alleen relevante onderwerpen nodig hebt, dan kunnen we ook alleen een zoekwoordenonderzoek doen. Je krijgt van ons dan een spreadsheet met blog-ideeën die je zelf kunt uitwerken.

Wij hebben voor zeer diverse partijen geblogd en kunnen je hiervan ook concrete voorbeelden sturen. Neem contact met ons op en wij sturen je een aantal blogs ter inzage.

Een blogabonnement begint bij 150€ per blog (t/m 1000 woorden) voor een minimale duur van 6 maanden. Wil je een kortere samenwerking of blogs met meer woorden? Dat kan! Plan een routesessie met ons in en we komen met een offerte op maat.

Als je liever geen blogabonnement wilt, maar een X aantal blogs die je zelf kunt inzetten en plaatsen, dan kan dat ook. Neem contact met ons op en we kijken samen naar jouw wensen.

Als je wilt, kunnen we het blog tegen een kleine meerprijs ook voor je plaatsen. We zorgen dan dat het er goed uitziet, voorzien de afbeeldingen van de juiste ALT-teksten en zorgen voor een goede META-description. In overleg regelen we ook de visuals.

FAQ roze
Kennismaken MEER Collective

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat je ons graag eerst spreekt voordat je ons jouw blogs laat schrijven. Zo kun jij ons uitleggen waar je behoefte aan hebt en dan kunnen wij je vertellen hoe we jou verder kunnen helpen met een blogabonnement.

Ik wil kennismaken

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat je ons graag eerst spreekt voordat je ons jouw blogs laat schrijven. Zo kun jij ons uitleggen waar je behoefte aan hebt en dan kunnen wij je vertellen hoe we jou verder kunnen helpen met een blogabonnement.

Ik wil kennismaken