Onze online cursussen en workshops

Pakkende teksten schrijven

In deze online cursus leer je van copywriter Eva hoe jij pakkende teksten schrijft. In deze crash course bestaande uit 9 modules leer je hoe je een tekst opbouwt, hoe je op een pakkende manier formuleert, welke valkuilen je moet vermijden en hoe je tot op woordniveau een lekker lopende, goede én correcte tekst schrijft.

Coming soon!

Upgrade je website in 10 simpele stappen!

Wil je meer bezoekers aantrekken en meer klanten krijgen via je website? Dan is het belangrijk dat je website tiptop in orde is. Je aanbod moet helder zijn, de juiste elementen moeten op de juiste plek staan en de gebruiksvriendelijkheid en flow moeten optimaal zijn. In 10 simpele stappen leert marketeer Myriam jou hoe je zelf je website een dikke vette upgrade kunt geven!

Coming soon!

ZO START JE MET EEN CURSUS

Schrijf je in voor de cursus met ons aanmeldformulier. Hier vul je je gegevens in en maak je de keuze voor de online cursus die je wilt volgen.

Wanneer je je hebt aangemeld voor de cursus, krijg je van ons een online factuur met een QR-code waarmee jij de cursus direct kunt betalen.

Zodra we jouw betaling hebben ontvangen, geven we je toegang tot alle video’s en materialen zoals extra opdrachten, invulsheets en het bijbehorende e-book.

Meestgestelde vragen

Al onze cursussen zijn erop gericht dat je zelf lekker aan de slag kunt gaan. Daarom krijg je naast een e-book ook allerlei opdrachten en invulsheets om daadwerkelijk te oefenen. Zo maken we het lekker praktisch!

Als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding, dan kun je daarvoor ook bij ons terecht. We kunnen je bijvoorbeeld los een aantal keer helpen met jouw vraagstukken, teksten voor je nakijken of actief met je meekijken. Als je behoefte hebt aan langdurige persoonlijke begeleiding, dan is een coachingtraject misschien geschikter. 

Als de inhoud van de cursus bestaat uit onderdelen waar jij nog (te) weinig over weet, of waar je een opfrisser voor nodig hebt dan is de online cursus zeker geschikt voor jou. Twijfel je? Neem dan contact met ons op, dan kijken we even samen met jou of de cursus is wat je inderdaad nodig hebt.

Zeker niet, iedereen kan meedoen aan deze cursussen. Sommige cursussen zijn misschien wat meer op ondernemers gericht, maar onze schrijfcursus is bijvoorbeeld echt voor iedereen die beter en pakkender wil leren schrijven.

Je hebt een jaar lang toegang tot de cursus en alle materialen en je kunt de cursus zo vaak opnieuw bekijken als je maar wilt, 

Je krijgt van ons een factuur met btw-specificatie. Als je wilt zetten we hem ook op de naam van je bedrijf. Zorg dan dat je de juiste gegevens invult bij het aanmelden. 

FAQ roze
Kennismaken MEER Collective

Heb je nog vragen?

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden die te maken hebben met onze online cursussen? Neem dan contact met ons op en we beantwoorden al jouw vragen met liefde!

YES, IK HEB EEN VRAAG

HEB JE NOG VRAGEN?

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden die te maken hebben met onze online cursussen? Neem dan contact met ons op en we beantwoorden al jouw vragen met liefde!

Ik wil kennismaken