MEER uit je marketing halen? hoe dan?

We get it, je wil graag meer uit je marketing halen, maar er is zoveel informatie beschikbaar dat je niet goed weet wat je moet doen. En al helemaal niet in welke volgorde en op welke manier. Wat je wel weet is dat je klaar bent met de zoveelste online cursus, waarbij je uiteindelijk toch weer in je uppie achter je laptop alles zelf aan het uitzoeken bent.

 

Maar stel je voor dat je het niet alleen hoeft te doen. Dat je begeleid wordt door experts en deel uitmaakt van een community van ondernemers die elkaar ondersteunen en aanmoedigen.

 

Dan krijg je toch juist zin om met je bedrijf aan de slag te gaan?

 

 

 

MASTER YOUR MARKETING JAARPROGRAMMA

Voor ondernemers als jij hebben wij het Master Your Marketing Jaarprogramma ontwikkeld. Hierbij volg je in een kleine groep ondernemers op een live locatie in Amsterdam, een trainingsprogramma met vaste modules waarin je stap voor stap van ons de fijne kneepjes van marketing leert. En je raadt het al: die kennis ga jij zelf in de praktijk brengen, zodat je meer klanten krijgt van de categorie ‘yes-daar-word-ik-blij-van’! Jij werkt in en buiten de live-dagen aan je bedrijf en wij zijn er het hele jaar om je te begeleiden. We moedigen je aan vanaf de zijlijn, juichen met je mee bij de wins en springen je te hulp als je er even niet uitkomt. 

 

Wil je eerst eens rustig kennismaken en ontdekken of ons programma iets voor jou is? Geen probleem. Plan gewoon een vrijblijvende intake met ons in en stel al je vragen.

Yes, tell me more!
Eva en Myr marketing jaarplanner

Is this you?

 • Je hebt je hart en ziel in je bedrijf gestopt, maar je bent niet zichtbaar en vindbaar genoeg en daardoor loop je klanten mis. 
 • Je voelt je alleen in dit hele proces en mist een klankbord en een groep gelijkgestemden.
 • Je hebt niet de juiste marketingkennis om zelf grote stappen te maken.
 • Je wil graag aan je marketing werken en bent ook bereid hierin tijd te investeren, maar je weet niet waar je moet beginnen.
 • Je bent op zoek naar meer dan een online cursus, want je wil gerichte begeleiding van mensen die er verstand van hebben.
 • Je mist overzicht en structuur en pakt dingen daarom steeds halfslachtig aan of schuift het op de lange baan.
 • Je mist technische kennis, waardoor je steeds niet verder komt met het uitrollen van je ideeën. 

stel je voor dat je in een tijdscapsule stapt en dit is wat de toekomst brengt:

 • Je bedrijf is zichtbaar en vindbaar, zodat de juiste mensen je weten te vinden.
 • Je hebt een ijzersterke positionering en maakt content waar je vierkant achter staat.
 • De tijd die je aan marketing besteedt betaalt zich daadwerkelijk terug in conversies.
 • Je hebt een netwerk gekregen van bevlogen mede-ondernemers.
 • Je hebt meer klanten van de categorie ‘daar-word-ik-blij-van’.
 • Je kent alle ins en outs van de basis van online marketing en kunt dit vanaf nu helemaal zelf toepassen voor je bedrijf. 
 • Je kunt werken met allerlei nieuwe online programma’s en alle technische koppelingen staan eindelijk goed. 

 

Klinkt dat goed? Dan is ons Master Your Marketing Jaarprogramma wat je zoekt!

Maak online kennis met ons

laten we onszelf Even voorstellen

“Gewoon goede copy schrijven is voor iedereen mogelijk.”

Ik weet als copywriter en contentstrateeg precies hoe ik mensen met woorden in beweging kan brengen. En geloof me, dat is meer dan slechts een talent hebben voor taal. Door jarenlang te schrijven, te schrappen en nog meer te schrijven en na veel feedback van redacteuren, klanten en andere schrijvers, maakte ik me het schrijfvak steeds meer eigen. En natuurlijk, niet iedereen kan de nieuwe Harry Müllisch of Conny Palmen worden. Maar gewoon goede copy schrijven is echt voor iedereen mogelijk. Het gaat namelijk niet om d’s en t’s maar puur om verpakken van een boodschap in de juiste woorden. En ja, daar komt ook een stuk sales, SEO en storytelling kijken. Maar dat kun jij ook leren. Hoe? Met de juiste begeleiding, nuttige feedback en een steuntje in de rug. En dat steuntje wil ik graag voor jou zijn.

“Ik ben jouw coach, criticus en tegelijk jouw grootste fan.”

Ik (Eva) weet als copywriter en contentstrateeg precies hoe ik mensen met woorden in beweging kan brengen. En geloof me, dat is meer dan slechts een talent hebben voor taal. Ik maakte me het schrijversvak eigen met de juiste begeleiding en door jarenlang te schrijven, te schrappen en nog meer te schrijven. Natuurlijk, niet iedereen kan de nieuwe Harry Müllisch of Conny Palmen worden. Maar gewoon goede copy schrijven is echt voor iedereen mogelijk. Het gaat namelijk niet om d’s en t’s maar puur om het verpakken van een boodschap. En daar komt ook een stuk sales, SEO en storytelling bij kijken. Maar dat kun jij ook leren! Met de juiste begeleiding, nuttige feedback en een steuntje in de rug. En dat steuntje ben ik voor jou.

Ik (Myriam) ben ervan overtuigd dat je bijna alles kunt leren als je de juiste begeleiding hebt. Mijn studie commerciële economie was nuttig, maar uiteindelijk leerde ik toch het meest tijdens een marketing traineeship in de praktijk. Ik weet zeker dat ook jij de kernonderdelen van marketing kunt begrijpen en toepassen. Het belangrijkste is dat je leert kijken vanuit een helicopterview. En dat kan en wil ik je heel graag leren in een coachingstraject. Ik ben jouw coach, criticus en tegelijk grootste fan. Met mij als marketingcoach leer je alle ins en outs van marketing. En dat is niet alleen een nuttige extra skill, het zorgt er ook voor dat jij je business vanuit rust kunt runnen. Ik geef je inzichten, tips en heel veel huiswerk. Get ready for the launch!

Nieuwe website

Dit LEVERT HET MASTER YOUR MARKETING JAARPROGRAMMA je op:

✓ Een ijzersterkte positionering van je bedrijf.
✓ Een aangescherpt aanbod dat precies inspeelt op de sweet spot van je klant.
✓ Een SEO-geoptimaliseerde website.
✓ Een lead generator waarmee je moeiteloos nieuwe e-mailadressen verzamelt.
✓ Kennis over adverteren zodat je sneller resultaat kunt behalen.
✓ Een gedegen contentstrategie voor je sociale kanalen.
✓ Kennis over AI-tools zodat je veel sneller en slimmer kunt werken.
✓ Alle ins en outs over programma’s zoals Analytics en Search Console zodat je inzicht krijgt in je bedrijf en bij kunt sturen waar nodig.
✓ Een waardevol netwerk van mede-ondernemers die elkaar steunen en verder helpen.

 

Dit zit er allemaal bij:

 • Vier fysieke bijeenkomsten van een hele dag in Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomsten leren we je alle ins en outs van alle onderdelen die je moet aanpakken om meer online succes te behalen met je bedrijf. Ook werk je deze dag aan opdrachten voor je eigen bedrijf en kun je sparren met de andere deelnemers. 
 • Vier 1-op-1 online coachingsessies waarin je echt even met ons gaat inzoomen op je bedrijf. Wij helpen jou dan met alle vraagstukken waar je mee zit.
 • Een werkboek met gerichte opdrachten waar je het hele jaar mee aan de slag gaat.
 • Toegang tot al onze materialen zoals onze value proposition sheet, een complete tone-of-voice kit, al onze templates, masterclasses, tech tools en nog veel meer.
 • Onze visualize-your-goals strategieplanner die je op de muur kunt hangen, waar je op een gestructureerde manier stap voor stap mee aan het werk gaat. 
 • Een netwerk van gelijkgestemde ondernemers om mee te sparren en elkaar te ondersteunen.
 •  Een skillset waar je de rest van je leven wat aan hebt.
myr en eef
Marketing jaarplanner

ONZE visualize-your-goals planner VOOR AAN JE MUUR

Het upgraden van je marketing is meer dan zomaar wat hapsnap taken op een todo-lijst. Het gaat alleen werken als je het doet in een bepaalde volgorde en volgens een bepaalde structuur. Jouw doelen zijn je stip op de horizon.

En hoe mooi is het als je die stip op de horizon echt voor je kan zien. Niet in je hoofd, of ergens in een document, maar op je muur! Met onze visuele offline planner die je invult met stickers ga je stap voor stap aan de slag en vul je alle doelen, insights en keuzes in die je maakt voor je bedrijf.

Zo weet je waar je naartoe werkt, waar je gebleven bent, hoever je bent en wat je nog moet doen.  Dit is de manier om je doelen tastbaar te maken en het overzicht te bewaren. En het is ook nog eens ontzettend leuk om in te vullen, al zeggen we het zelf ;-).

Zo ziet het jaarprogramma eruit

Het traject bestaat uit 4 bijeenkomsten van 10.00-17.00 in hartje Amsterdam lopend van september 2024 tot juni 2025  Elke sessie gaat weer over andere onderwerpen, maar we beginnen natuurlijk met het fundament en bouwen het steeds verder uit. Via onze visuele strategieplanner ga je stapje voor stapje te werk. Na elke training krijg je gerichte opdrachten mee waar je zelf mee aan de slag gaat en waar je dus ook rustig de tijd voor hebt.

De trainingen zijn in een groep van maximaal 12 personen en we plannen na elke training een persoonlijk coachingmoment met je in waarbij we even inchecken hoe het gaat en je helpen met de dingen waar je niet helemaal uit komt. Gedurende het hele jaar zijn wij er om je te begeleiden en kun je sparren met de andere deelnemers.

Ben je benieuwd of jouw bedrijf hier geschikt voor is? En wil je meer weten over het jaarprogramma? Plan dan een kennismaking met ons in en we vertellen je er alles over!

IK wil meer weten!

Praktische informatie

Master your marketing jaarporgramma
 • 4 live-sessies op locatie van 9.30-16.30
 • Ook vier keer een 1-op-1 business coachingsessie met ons
 • 32 uur aan training/begeleiding in totaal
 • Een gericht werkboek om zelf mee aan de slag te gaan + vizualize-your-goals planner voor aan je muur
 • Toegang tot onze community en al onze materialen
 • Groepen van maximaal 12 personen
 • Inclusief een lekkere lunch, koffie en thee en onbeperkt koekjes 🙂
 • Pilot prijs: €2200*,- als je in een keer betaalt en €2700,- in twee termijnen

*Nu nog beschikbaar voor dit bedrag! De volgende ronde gaat de prijs naar €3800,-

Data, tijden & locatie

We trainen twee groepen op twee verschillende momenten, zodat we zeker weten dat we genoeg plek hebben voor iedereen die mee wil doen. Mis je een keer een training vanwege bijvoorbeeld een vakantie? Dan kun je de training van de parallelgroep volgen.

Data + tijd groep 1

20 september 10.00-17.30
6 december 10.00-17.30
7 maart 10.00-17.30
6 juni 10.00-17.30

Data + tijd groep 2

27 september 10.00-17.30
13 december 10.00-17.30
21 maart 10.00-17.30
20 juni 10.00-17.30

Locatie

De trainingsdagen vinden plaats op een supermooie, lichte locatie in Amsterdam in hartje Jordaan:

Eerste Laurierdwarsstraat 4, 1016 PX Amsterdam

Zin om aan de slag te gaan met ons jaaprogramma maar eerst even kennismaken?

hulp bij je merkstrategie
Plan een intake

onderwerpen van het jaarprogramma

1. De doelen

Welke doelen wil je met je bedrijf behalen en waarom? Zijn deze doelen haalbaar en hoe kunnen we ze meten? Dit is een belangrijke eerste stap waarmee we aan de slag gaan.

2. Doelgroeponderzoek

Wie zijn jouw klanten, wat drijft hen en met welke wensen, vragen en problemen lopen ze rond? Daar kom je alleen achter door dit op de juiste manier te onderzoeken met een gedegen doelgroeponderzoek.

3. Waardepropositie

Nu je weet wie je doelgroep is en waar ze naar op zoek zijn, ga je bepalen hoe jouw bedrijf daarop inspeelt. Met welke oplossingen kom je? Welke wensen breng je in vervulling? Dit is de basis voor je aanbod.

4. Brand archetypes

Wie ben jij als bedrijf? Waar sta je voor? Welk brand-archetype past bij jou en hoe pas je dat toe in je content? Door dit te bepalen wordt je bedrijf een stuk menselijker en aantrekkelijker voor klanten.

5. Tone-of-voice

Op welke manier ga je je doelgroep aanspreken? Welke stijlregels stel je voor jezelf op? En hoe zorg je ervoor dat jouw woorden bij hen de gevoelige snaar raken? Oftewel: wat wordt jouw tone-of-voice? Dit ga jij samen met ons bepalen.

6. Aanbod

Welke producten en of diensten bied jij je klanten aan? In welke vorm giet je dit? Is je aanbod wel duidelijk en compleet? En wat is jouw toegevoegde waarde op een ‘crowded market’?

7.SEO

Als je een online dienst of product verkoopt dan moet je ervoor zorgen dat jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Wij leren je hoe je SEO kunt inzetten om meer bezoekers te krijgen!

8. Lead generator

Een gratis weggever is de manier om mensen aan je te binden en e-mailadressen te verzamelen. Wij bedenken met jou een gratis weggever en leren je hoe je deze op je website implementeert.

9. E-mail marketing

Hoe ga je mensen overtuigen om hun e-mailadressen achter te laten? Welke mailings hang je hier vervolgens aan om ervoor te zorgen dat zij je klanten worden en blijven? Hoe bouw je een succesvolle salesfunnel?

10. Content

Over welke onderwerpen kun jij het beste content maken? Wat voor soort content zet je in voor jouw bedrijf? Op welke kanalen zit je doelgroep? Wij helpen jou met je contentpilaren en een overzichtelijk contentplan.

11. Adverteren

Een snelle manier om meer bezoekers te krijgen, is door te adverteren op je website. Wij gaan je helpen advertenties voor jouw bedrijf op te zetten. Liever alleen werken met organische content? Dan slaan we dit gedeelte over.

12. Meten is weten

Nu we alle voorgaande stappen in werking hebben gesteld is het belangrijk om dit ook te gaan meten. Wij helpen jou met het opzetten van Google Analytics en Search Console zodat we alles precies kunnen monitoren en eventueel bijsturen.

13. Actielijst

Een plan is niet meer dan een idee op papier, dus actie in de taxi! Samen met jou maken we een overzichtelijke actielijst zodat je precies weet wat je moet doen en wanneer. Zo werk je stap voor stap aan je bedrijf zonder dat je overweldigd bent door alles wat je moet doen.

14. AI-marketing

Tegenwoordig kun je ontzettend slim gebruik maken van AI-tools bij je marketing. Denk aan content creatie, sales, copywriting en nog veel meer. Wij leren je hoe je AI slim kunt inzetten zonder dat de ‘ziel’ van je bedrijf verloren gaat.

business coaching whatsapp social proof

Dit zit er allemaal nog extra bij

Tone-of-voice toolkit

Onze tone-of-voice kit begeleidt je stap voor stap bij het vastleggen van de perfecte tone-of-voice voor je bedrijf. Aan het einde heb je een complete, op maat gemaakte tone-of-voice die je merk onderscheidt en je boodschap helder en consistent maakt.

AI-toolkit

Met ons 7 stappenplan + kant-en-klare AI-prompts kun je van ChatGPT jouw persoonlijke copywriter maken. Wij leren je precies hoe je ChatGPT kunt trainen om te schrijven in jouw stijl. Inclusief handige prompts die je alleen hoeft in te vullen en direct kunt ‘voeren’ aan welke AI-tool dan ook.

value proposition template

Value proposition templates

Superhandig template dat je kunt gebruiken voor alles wat je verkoopt. Door steeds alle stappen te doorlopen en juist in te vullen kun je je aanbod aanscherpen zodat je precies de juiste mensen aanspreekt.

lead magnet voorbeeld videotraining

Masterclass contentbrainstorm

In deze online masterclass vertelt Myriam hoe je een brainstorm op een juiste en vooral ook gestructureerde manier aanpakt zodat je daadwerkelijk goede ideeën bedenkt.

Kernwaarde worksheet

Kernwaarden worksheet

Waar sta jij als bedrijf voor? Wat zijn je kernwaarden. Met ons worksheet kom je er heel makkelijk achter. Een mooi document dat je er altijd weer even bij kunt pakken als je terug wilt naar de basis.

Content template

Content braintstorm worksheet

Met ons mooie content-brainstorm worksheet heb je alles voor je content op een rijtje: je contentpilaren, je kernwaarden maar je kunt ook los gaan met concrete contentideeën. Dit worksheet is in te zetten voor elk kanaal.

Smart toolkit

Smart Toolkit

Je krijgt van ons een lijst met alle handige online tools die wij ook gebruiken. Denk aan programma’s om content mee te maken, deelsoftware, websites met rechtenvrije foto’s, cursusplatforms, contenplannings-software en nog veel meer!

ZO MELD JE JE AAN OM MEE TE DOEN

We starten met een vrijblijvende intake om te kijken wie je bent, wat voor bedrijf je hebt en welke doelen je hebt. Tijdens die intake vertellen we je alles over het programma zodat jij kunt kijken of het geschikt is voor jouw bedrijf. Plan hier direct jouw routesessie met ons in!

Als je beslist om mee te doen, schrijven we je in in ons programma! Je kunt dan betalen via onze website of we sturen je een factuur en jij maakt het bedrag over. Zodra je betaald hebt, sta je officieel op de deelnemerslijst. Vervolgens krijg je van ons een intakeformulier opgestuurd waar je alvast een aantal vragen beantwoordt over jezelf en je bedrijf. Zo kunnen wij ons programma nog beter aanpassen op de thema’s waar jij en de rest van de groep hulp bij nodig hebben.

Voordat het programma begint krijg je van ons nog een mail met laatste info en dan gaan we van start met het programma. Wij kunnen bijna niet wachten! 

Meestgestelde vragen

Een hele traject kost €2200,- exclusief btw. Let op: dit is de pilot-prijs! De volgende jaarprogramma’s die we draaien zal de prijs naar €3800,- gaan. 

 • Vier fysieke bijeenkomsten van een hele dag in Amsterdam, waarvan een bijeenkomst per kwartaal. Tijdens deze bijeenkomsten leren we je alle ins en outs van alle onderdelen die je moet aanpakken om meer online succes te behalen met je bedrijf. Ook werk je deze dag aan opdrachten voor je eigen bedrijf en kun je sparren met de andere deelnemers. 
 • Vier 1-op-1 online coaching momenten waarin je echt even met ons gaat inzoomen op je bedrijf. Wij helpen jou dan met alle vraagstukken waar je mee zit.
 • Een werkboek met gerichte opdrachten waar je het hele jaar mee aan de slag gaat.
 • Toegang tot al onze materialen zoals onze value proposition sheet en complete tone-of-voice kit en nog veel meer.
 • Een netwerk van gelijkgestemde ondernemers om mee te sparren en elkaar te ondersteunen.
 •  Een skillset waar je de rest van je leven wat aan hebt.

Jazeker, je kunt het bedrag ook op aanvraag in twee termijnen betalen. Wij zorgen er dan voor dat je twee facturen krijgt. Een voordat het programma begint, en een halverwege het programma. Let wel op: wanneer je in een keer (en dus vooraf) betaalt, betaal je een lagere prijs. 

Jazeker. Het programma is geschikt voor je algehele marketing maar ook wanneer je wil inzoomen op iets specifieks. Bijvoorbeeld een nieuw product of nieuwe dienst lanceren.  

Het programma is bedoeld voor:

 • Ondernemers die misschien al wel eens iets aan marketing hebben geprobeerd te doen, maar dit nooit goed van de grond hebben gekregen.
 • Ondernemers die nog maar net gestart zijn en die hier een vliegende start van willen maken door meteen hun marketing goed in te zetten.
 • Ondernemers die weten dat het belangrijk is om marketing in te zetten, maar die dit steeds op de lange baan hebben geschoven wegens gebrek aan tijd of kennis.
 • Voor mensen die geen tijd hebben of willen maken voor hun bedrijf, naast de fysieke bijeenkomsten.
 • Voor mensen die nog zodanig in de opstartfase zitten, dat ze nog geen idee hebben wat hun aanbod is en nog niks hebben staan of bedacht.
 • Voor mensen die niet bereid zijn om zelf aan de slag te gaan met bijvoorbeeld hun website, social media, contentplanners etc.

Wanneer we twee parallelgroepen hebben lopen kun je de training inhalen op een dag met de andere groep. Daar komen we wel uit ;-). 

In principe ga je zelf aan de slag met alle onderdelen, maar wij kunnen ook dingen voor je uit handen nemen als je er niet uitkomt. Je kunt dan bijvoorbeeld een strippenkaart bij ons kopen. 

FAQ roze
Jaaprogramma marketing

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat investeren spannend is en dat je van tevoren heel helder wilt hebben wat je kunt verwachten. Daarom kun je vrijblijvend een belletje met ons plannen. We verzekeren dat het de investering waard is en dat je na dit programma met meer zekerheid je bedrijf runt en online je klanten binnen krijgt.

We got you!

Ik wil kennismaken

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat investeren spannend is en dat je van tevoren heel helder wilt hebben wat je kunt verwachten. Daarom kun je vrijblijvend een intake plannen. We verzekeren dat het de investering waard is en dat je na dit traject met meer zekerheid je bedrijf runt en online je klanten binnen krijgt.

We got you!

Ik wil kennismaken
[