1-op-1 business coaching

Je eigen marketing doen als ondernemer blijkt in de praktijk best lastig. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer en voelt je verloren in de oceaan van informatie. Je zoekt welk ‘magische ingrediënt’ je kunt gebruiken om meer klanten te krijgen. Maar er is geen quick-fix of simpele truc om je hele bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wat wel werkt, is een integraal 360-graden plan waarin je verschillende aspecten aanpakt, zodat er een synergie ontstaat en deze onderdelen elkaar versterken.

 

“You can do it with a little help!”

 

Voor iedereen die onder begeleiding, op een structurele manier met die onderdelen aan de slag wil, hebben wij 1-op-1 coachingtrajecten. Want ja, je gaat en kan het zelf doen, als je maar in de juiste richting wordt gestuurd. YOU can do it, with a little help.

 Boek een gratis routesessie en vertel ons waarmee we je kunnen helpen.

Gratis routesessie

Wie wij zijn

“Gewoon goede copy schrijven is voor iedereen mogelijk.”

Ik weet als copywriter en contentstrateeg precies hoe ik mensen met woorden in beweging kan brengen. En geloof me, dat is meer dan slechts een talent hebben voor taal. Door jarenlang te schrijven, te schrappen en nog meer te schrijven en na veel feedback van redacteuren, klanten en andere schrijvers, maakte ik me het schrijfvak steeds meer eigen. En natuurlijk, niet iedereen kan de nieuwe Harry Müllisch of Conny Palmen worden. Maar gewoon goede copy schrijven is echt voor iedereen mogelijk. Het gaat namelijk niet om d’s en t’s maar puur om verpakken van een boodschap in de juiste woorden. En ja, daar komt ook een stuk sales, SEO en storytelling kijken. Maar dat kun jij ook leren. Hoe? Met de juiste begeleiding, nuttige feedback en een steuntje in de rug. En dat steuntje wil ik graag voor jou zijn.

“Ik ben jouw coach, criticus en tegelijk jouw grootste fan.”

Ik (Eva) weet als copywriter en contentstrateeg precies hoe ik mensen met woorden in beweging kan brengen. En geloof me, dat is meer dan slechts een talent hebben voor taal. Ik maakte me het schrijversvak eigen met de juiste begeleiding en door jarenlang te schrijven, te schrappen en nog meer te schrijven. Natuurlijk, niet iedereen kan de nieuwe Harry Müllisch of Conny Palmen worden. Maar gewoon goede copy schrijven is echt voor iedereen mogelijk. Het gaat namelijk niet om d’s en t’s maar puur om het verpakken van een boodschap. En daar komt ook een stuk sales, SEO en storytelling bij kijken. Maar dat kun jij ook leren! Met de juiste begeleiding, nuttige feedback en een steuntje in de rug. En dat steuntje ben ik voor jou.

Ik (Myriam) ben ervan overtuigd dat je bijna alles kunt leren als je de juiste begeleiding hebt. Mijn marketing studie was nuttig, maar uiteindelijk leerde ik toch het meest tijdens een marketing traineeship in de praktijk. Ik weet zeker dat ook jij de kernonderdelen van marketing kunt begrijpen en toepassen. Het belangrijkste is dat je leert kijken vanuit een helicopterview. En dat kan en wil ik je heel graag leren in een coachingstraject. Ik ben jouw coach, criticus en tegelijk grootste fan. Met mij als marketingcoach leer je alle ins en outs van marketing. En dat is niet alleen een nuttige extra skill, het zorgt er ook voor dat jij je business vanuit rust kunt runnen. Ik geef je inzichten, tips en heel veel huiswerk. Get ready for the launch!

VOOR ondernemers die door willen pakken

 

✔ Ben jij ondernemers en wil je nu een keer gericht doorpakken met het optimaliseren van je bedrijf?

 

✔ Wil jij meer klanten aantrekken maar weet je niet goed waar je moet beginnen of hoe je verder moet?

 

Wil je specifieke begeleiding die echt gefinetuned is op jouw bedrijf?

 

✔  Heb je een stok achter de deur nodig?

 

✔ Wil je meer dan een online cursus?

 

Dan is een 1-op-1 business coaching-traject wat je zoekt!

Dit levert business coaching je op:

✔ Meer klanten en omzet

✔ Een stok achter de deur

✔ Een half jaar lang begeleiding van een martketingstrateeg en copywriter

✔ Heldere & haalbare doelen

✔ Een gedegen plan van A tot Z

✔ Een professionalisering van je bedrijf

✔ Duurzame groei van je bedrijf

✔ Een compleet nieuwe skillset

Gratis routesessie

onze coachingtrajecten

Heb jij behoefte aan een business coaching traject waarbij je in korte tijd de fijne kneepjes van het vak leert? Dan kunnen wij helpen! Je kunt kiezen uit twee trajecten, één van 6 maanden en één van 3 maanden. Beide modules hebben 10 coachingsessies van 1,5 uur per keer en hebben evenveel waarde. Het verschil zit hem puur in de duur zodat jij kunt kiezen hoe je het werk wilt spreiden.

The turtle : 6 Maanden

Dit traject bestaat uit 10 modules met bijbehorende opdrachten. Tussen elke module zit 2 weken, zodat jij voldoende tijd hebt om aan de opdrachten te werken.

  • 10 sessies à 1,5 uur verdeeld over 6 maanden
  • 2 sessies per maand
  • Ruimte voor uitloop
  • Prijs: €2600,- (betalen in 3 termijnen)

The hare: 3 Maanden

Dit traject bestaat uit 10 modules. Tussen elke module zit 1 week. Dat is in feite genoeg, maar je moet wel voldoende tijd vrij kunnen maken voor je opdrachten.

  • 10 sessies à 1,5 uur verdeeld over 3 maanden
  • 4 sessies per maand
  • Ruimte voor uitloop
  • Prijs: €2600,- (betalen in 3 termijnen)

MEER zIEN DAN GELOVEN

+76

klanten gingen je voor

onderwerpen van 1-op-1 coaching

1. De doelen

Welke doelen wil je met je bedrijf behalen en waarom? Zijn deze doelen haalbaar en hoe kunnen we ze meten? Dit is een belangrijke eerste stap waarmee we aan de slag gaan.

2. Doelgroeponderzoek

Wie zijn jouw klanten, wat drijft hen en met welke wensen, vragen en problemen lopen ze rond? Daar kom je alleen achter door dit op de juiste manier te onderzoeken met een gedegen doelgroeponderzoek. 

3. Waardepropositie

Nu je weet wie je doelgroep is en waar ze naar op zoek zijn, ga je bepalen hoe jouw bedrijf daarop inspeelt. Met welke oplossingen kom je? Welke wensen breng je in vervulling? Dit is de basis voor je aanbod.

4. Brand archetypes

Wie ben jij als bedrijf? Waar sta je voor? Welk brand-archetype past bij jou en hoe pas je dat toe in je content? Door dit te bepalen wordt je bedrijf een stuk menselijker en aantrekkelijker voor klanten.

5. Tone-of-voice

Op welke manier ga je je doelgroep aanspreken? Welke stijlregels stel je voor jezelf op? En hoe zorg je ervoor dat jouw woorden bij hen de gevoelige snaar raken? Oftewel: wat wordt jouw tone-of-voice? Dit ga jij samen met ons bepalen. 

6. Aanbod

Welke producten en of diensten bied jij je klanten aan? In welke vorm giet je dit? Is je aanbod wel duidelijk en compleet? En wat is jouw toegevoegde waarde op een ‘crowded market’?

7.SEO

Als je een online dienst of product verkoopt dan moet je ervoor zorgen dat jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Wij leren je hoe je SEO kunt inzetten om meer bezoekers te krijgen!

8. Leads genereren

Wij helpen je met een strategie om leads te genereren, zodat jij je doelgroep beter kunt bereiken. 

9. E-mail marketing

Hoe ga je mensen overtuigen om hun e-mailadressen achter te laten? Welke mailings hang je hier vervolgens aan om ervoor te zorgen dat zij je klanten worden en blijven? Hoe bouw je een succesvolle salesfunnel?

10. Content

Over welke onderwerpen kun jij het beste content maken? Wat voor soort content zet je in voor jouw bedrijf? Op welke kanalen zit je doelgroep? Wij helpen jou met je contentpilaren en een overzichtelijk contentplan. 

11. Adverteren

Een snelle manier om meer bezoekers te krijgen, is door te adverteren op je website. Wij gaan je helpen advertenties voor jouw bedrijf op te zetten. Liever alleen werken met organische content? Dan slaan we dit gedeelte over. 

12. Meten is weten

Nu we alle voorgaande stappen in werking hebben gesteld is het belangrijk om dit ook te gaan meten. Wij helpen jou met het opzetten van Google Analytics en Search Console zodat we alles precies kunnen monitoren en eventueel bijsturen.

13. Actielijst

Een plan is niet meer dan een idee op papier, dus actie in de taxi! Samen met jou maken we een overzichtelijke actielijst zodat je precies weet wat je moet doen en wanneer. Zo werk je stap voor stap aan je bedrijf zonder dat je overweldigd bent door alles wat je moet doen.  

Benieuwd of het business coaching traject bij je past?

hulp bij je merkstrategie
Plan een kennismaking call in

ZO GAAN WE TE WERK

Tijdens een vrijblijvende belafspraak of een afspraak bij ons op kantoor, bespreken we alle punten waar jij hulp bij nodig hebt. Daarna brengen we in kaart hoe hoe we jou daarbij kunnen helpen en sturen we je een voorstel. 

Wij bieden geen standaard-pakketten want elk bedrijf is anders. In de business coaching helpen we jou sowieso met de stappen die hierboven beschreven staan. Maar als je hulp nodig hebt bij andere onderdelen dan nemen we dat mee. Ons 1-op-1 business coaching traject ziet er voor elke ondernemer daarom net wat anders uit. 

Als het samenwerkingstraject erop zit, evalueren we altijd hoe het is gegaan en of je nog vragen hebt. Zo kijken we bijvoorbeeld samen met jou of je al je doelen van de coaching hebt behaald en of je nog extra hulp nodig hebt. 

business coaching whatsapp social proof

Dit zit er allemaal nog extra bij

Tone-of-voice toolkit

Onze tone-of-voice kit begeleidt je stap voor stap bij het vastleggen van de perfecte tone-of-voice voor je bedrijf. Aan het einde heb je een complete, op maat gemaakte tone-of-voice die je merk onderscheidt en je boodschap helder en consistent maakt.

value proposition template

Value proposition template

Superhandig template dat je kunt gebruiken voor alles wat je verkoopt. Door steeds alle stappen te doorlopen en juist in te vullen kun je je aanbod aanscherpen zodat je precies de juiste mensen aanspreekt.

lead magnet voorbeeld videotraining

Masterclass contentbrainstorm

In deze online masterclass vertelt Myriam hoe je een brainstorm op een juiste en vooral ook gestructureerde manier aanpakt zodat je daadwerkelijk goede ideeën bedenkt.

Kernwaarde worksheet

Kernwaarden worksheet

Waar sta jij als bedrijf voor? Wat zijn je kernwaarden. Met ons worksheet kom je er heel makkelijk achter. Een mooi document dat je er altijd weer even bij kunt pakken als je terug wilt naar de basis. 

Content template

Content braintstorm worksheet

Met ons mooie content-brainstorm worksheet heb je alles voor je content op een rijtje: je contentpilaren, je kernwaarden maar je kunt ook los gaan met concrete contentideeën. Dit worksheet is in te zetten voor elk kanaal. 

Smart toolkit

Smart Toolkit

Je krijgt van ons een lijst met alle handige online tools die wij ook gebruiken. Denk aan programma’s om content mee te maken, deelsoftware, websites met rechtenvrije foto’s, cursusplatforms, contenplannings-software en nog veel meer!

Meestgestelde vragen

Er is expres een volgorde bepaald en er zijn onderdelen die voor elke online ondernemer belangrijk zijn, maar hoe de invulling er exact uitziet verschilt per deelnemer. Als jij meer begeleiding nodig hebt op het ene onderdeel dan op het andere onderdeel, dan ligt daar de focus. 

Een coachingtraject kost €2600,- exclusief btw. Dat is dan voor 15 sessies van 10 sessies van 1,5 uur + alle tools, een op maat gemaakte voorbereiding van onze kant en overige materialen.

Jazeker! Je krijgt een persoonlijk werkboek waarin je zelf aantekeningen maakt, opdrachten doet en soms ook huiswerk maakt. Dit boek is echt je persoonlijke document.

Je wordt door ons allebei gecoacht. In de eerste sessie zijn we er allebei bij, daarna heb je de sessies met één van ons afhankelijk van het onderwerp. Al het tekstgerelateerde zal met Eva zijn en al het marketinggerelateerde met Myriam.

Dat kan allebei. We kunnen de coaching via zoom doen, of je bent welkom om bij ons langs te komen op kantoor. 

Zeker, dat is geen enkel probleem, als jullie maar bij hetzelfde bedrijf horen. Dus als jullie samen of met een klein groepje een bedrijf runnen, dan kunnen jullie hier ook samen in gecoacht worden.  

Als je dit tijdig weet, verzetten we de afspraak. We hebben expres wat meer tijd gerekend in de voorgestelde tijdsspannes omdat we ook begrijpen dat je misschien een keer ziek bent of op vakantie. We plannen van tevoren afspraken in op momenten die jou uitkomen. 

FAQ roze
Jaaprogramma marketing

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat investeren spannend is en dat je van tevoren heel helder wilt hebben wat je kunt verwachten. Daarom kun je vrijblijvend een intake plannen. We verzekeren dat het de investering waard is en dat je na dit traject met meer zekerheid je bedrijf runt en online je klanten binnen krijgt.

We got you!

Ik wil kennismaken

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat investeren spannend is en dat je van tevoren heel helder wilt hebben wat je kunt verwachten. Daarom kun je vrijblijvend een intake plannen. We verzekeren dat het de investering waard is en dat je na dit traject met meer zekerheid je bedrijf runt en online je klanten binnen krijgt.

We got you!

Ik wil kennismaken