1-op-1 business coaching

Je eigen marketing doen als ondernemer blijkt in de praktijk best lastig. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer en voelt je verloren in de oceaan van informatie. Je zoekt welk ‘magische ingrediënt’ je kunt gebruiken om meer klanten te krijgen. Maar er is geen quick-fix of simpele truc om je hele bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wat wel werkt, is een integraal 360-graden plan waarin je verschillende aspecten aanpakt, zodat er een synergie ontstaat en deze onderdelen elkaar versterken.

“You can do it with a little help!”

Voor iedereen die onder begeleiding, op een structurele manier met die onderdelen aan de slag wil, hebben wij 1-op-1 coachingtrajecten. Want ja, je gaat en kan het zelf doen, als je maar in de juiste richting wordt gestuurd. YOU can do it, with a little help.

 Boek een gratis routesessie en vertel ons waarmee we je kunnen helpen.

Gratis routesessie

Wie wij zijn

“Gewoon goede copy schrijven is voor iedereen mogelijk.”

Ik weet als copywriter en contentstrateeg precies hoe ik mensen met woorden in beweging kan brengen. En geloof me, dat is meer dan slechts een talent hebben voor taal. Door jarenlang te schrijven, te schrappen en nog meer te schrijven en na veel feedback van redacteuren, klanten en andere schrijvers, maakte ik me het schrijfvak steeds meer eigen. En natuurlijk, niet iedereen kan de nieuwe Harry Müllisch of Conny Palmen worden. Maar gewoon goede copy schrijven is echt voor iedereen mogelijk. Het gaat namelijk niet om d’s en t’s maar puur om verpakken van een boodschap in de juiste woorden. En ja, daar komt ook een stuk sales, SEO en storytelling kijken. Maar dat kun jij ook leren. Hoe? Met de juiste begeleiding, nuttige feedback en een steuntje in de rug. En dat steuntje wil ik graag voor jou zijn.

“Ik ben jouw coach, criticus en tegelijk jouw grootste fan.”

Ik (Eva) weet als copywriter en contentstrateeg precies hoe ik mensen met woorden in beweging kan brengen. En geloof me, dat is meer dan slechts een talent hebben voor taal. Ik maakte me het schrijversvak eigen met de juiste begeleiding en door jarenlang te schrijven, te schrappen en nog meer te schrijven. Natuurlijk, niet iedereen kan de nieuwe Harry Müllisch of Conny Palmen worden. Maar gewoon goede copy schrijven is echt voor iedereen mogelijk. Het gaat namelijk niet om d’s en t’s maar puur om het verpakken van een boodschap. En daar komt ook een stuk sales, SEO en storytelling bij kijken. Maar dat kun jij ook leren! Met de juiste begeleiding, nuttige feedback en een steuntje in de rug. En dat steuntje ben ik voor jou.

Ik (Myriam) ben ervan overtuigd dat je bijna alles kunt leren als je de juiste begeleiding hebt. Mijn marketing studie was nuttig, maar uiteindelijk leerde ik toch het meest tijdens een marketing traineeship in de praktijk. Ik weet zeker dat ook jij de kernonderdelen van marketing kunt begrijpen en toepassen. Het belangrijkste is dat je leert kijken vanuit een helicopterview. En dat kan en wil ik je heel graag leren in een coachingstraject. Ik ben jouw coach, criticus en tegelijk grootste fan. Met mij als marketingcoach leer je alle ins en outs van marketing. En dat is niet alleen een nuttige extra skill, het zorgt er ook voor dat jij je business vanuit rust kunt runnen. Ik geef je inzichten, tips en heel veel huiswerk. Get ready for the launch!

VOOR WIE IS business Coaching geschikt?

Ben jij ondernemer en wil je zelf aan de slag met de marketing van je bedrijf omdat je (nog) niet het budget hebt om het uit te besteden? Of omdat je dit het liefst in eigen hand houdt? Wil jij meer klanten aantrekken maar weet je niet goed waar je moet beginnen of hoe je verder moet? Dan is een 1-op-1 business coaching-traject wat je zoekt!

Dit levert business coaching je op:

✓ Een compleet nieuwe skillset
✓ Een stok achter de deur
✓ Een gedegen plan van A tot Z
✓ Heldere & haalbare doelen
✓ Een aangescherpt aanbod
✓ Een professionalisering van je bedrijf
✓ Meer klanten en omzet

onze coachingtrajecten

Heb jij behoefte aan een business coaching traject waarbij je in korte tijd de fijne kneepjes van het vak leert? Dan kunnen wij helpen! Je kunt kiezen uit twee trajecten, één van 6 maanden en één van 3 maanden. Beide modules hebben 10 coachingsessies van 1,5 uur per keer en hebben evenveel waarde. Het verschil zit hem puur in de duur zodat jij kunt kiezen hoe je het werk wilt spreiden.

The turtle : 6 Maanden

Dit traject bestaat uit 10 modules met bijbehorende opdrachten. Tussen elke module zit 2 weken, zodat jij voldoende tijd hebt om aan de opdrachten te werken.

  • 10 sessies à 1,5 uur verdeeld over 6 maanden
  • 2 sessies per maand
  • Ruimte voor uitloop
  • Prijs: €2600,- (betalen in 3 termijnen)

The hare: 3 Maanden

Dit traject bestaat uit 10 modules. Tussen elke module zit 1 week. Dat is in feite genoeg, maar je moet wel voldoende tijd vrij kunnen maken voor je opdrachten.

  • 10 sessies à 1,5 uur verdeeld over 3 maanden
  • 4 sessies per maand
  • Ruimte voor uitloop
  • Prijs: €2600,- (betalen in 3 termijnen)

onderwerpen van 1-op-1 coaching

Het fundament

De basis. Wie ben je als bedrijf? Waar staat je bedrijf voor? Hoe ga jij je bedrijf in de markt zetten, zodat klanten écht bij jou komen?

Klanten

Wie wil je aanspreken en wat willen jouw klanten nu echt? We gaan je helpen hier achter te komen door jou te leren hoe je dit kunt onderzoeken. Zo maak je beslissingen op basis van data.

Het aanbod

Wat heb jij klanten te bieden? In welke vorm giet je dit? Is je aanbod wel duidelijk en compleet? En wat is jouw toegevoegde waarde op een ‘crowded market’?

Website

Je website is niet alleen een visitekaartje, het is ook de manier om mensen aan te trekken en te overtuigen. Daarom moet de flow, de branding en de inhoud tiptop in orde zijn.

SEO

Als je een online dienst of product verkoopt dan moet je ervoor zorgen dat jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines Wij leren je hoe je SEO kunt inzetten.

Teksten

Wanneer je mensen echt aan je wilt binden, dan moet je gedegen teksten hebben die de juiste boodschap, toon en inhoud hebben. Wij helpen je met teksten die staan als een huis.

Salesfunnel

Hoe ga je mensen overtuigen om over te gaan tot actie? Welke middelen kun je in verschillende fases van de buyers journey inzetten? Wij gaan met jou kijken waar de sweet spot van jouw potentiële klanten zit.

Gratis weggever

Een gratis weggever is de manier
om mensen aan je te binden en e-mailadressen te verzamelen. Wij bedenken met jou een gratis weggever en leren je hoe je deze op je website implementeert.

Contentplan

Goede content is key. Maar wat je als bedrijf met de wereld deelt moet natuurlijk wel zinvol zijn, anders is het verspilde moeite. Wij maken met jou een contentplan dat je heel makkelijk kunt uitvoeren.

Meten

Wanneer je acties uitvoert, wil je ook weten of het zin heeft. Dat kan alleen door te kijken wat de resultaten zijn. We helpen je deze gegevens te meten en kijken hoe jouw uitingen presteren.

MEER WETEN OVER HOE

WIJ JE KUNNEN HELPEN?

hulp bij je merkstrategie
Lees meer

Hoor het van een ander

ZO GAAN WE TE WERK

Tijdens een vrijblijvende belafspraak of een afspraak bij ons op kantoor, bespreken we alle punten waar jij hulp bij nodig hebt. Daarna brengen we in kaart hoe bij welke onderdelen en hoe we jou daarbij kunnen helpen en krijg je van ons een voorstel.

Wij bieden geen standaard-pakketten want elk bedrijf is anders. Wij leveren maatwerk dus hoe we samenwerken verschilt per klus. In de coaching helpen we jou bijvoorbeeld precies met de onderdelen waar jij behoefte aan hebt. We checken regelmatig met je in om te kijken hoe het gaat.  

Als het samenwerkingstraject erop zit, evalueren we altijd hoe het is gegaan en of je nog vragen hebt. Zo kijken we bijvoorbeeld samen met jou of je al je doelen van de coaching hebt behaald en of je nog extra hulp nodig hebt. 

Meestgestelde vragen

Een coachingtraject kost €2600,- exclusief btw. Dat is dan voor 15 sessies van 10 sessies van 1,5 uur + alle tools, een op maat gemaakte voorbereiding van onze kant en overige materialen.

Jazeker! Je krijgt een persoonlijk werkboek waarin je zelf aantekeningen maakt, opdrachten doet en soms ook huiswerk maakt. Dit boek is echt je persoonlijke document.

Je wordt door ons allebei gecoacht. In de eerste sessie zijn we er allebei bij, daarna heb je de sessies met één van ons afhankelijk van het onderwerp. Al het tekstgerelateerde zal met Eva zijn en al het marketinggerelateerde met Myriam.

Dat kan allebei. We kunnen de coaching via zoom doen, of je bent welkom om bij ons langs te komen op kantoor. 

Zeker, dat is geen enkel probleem, als jullie maar bij hetzelfde bedrijf horen. Dus als jullie samen of met een klein groepje een bedrijf runnen, dan kunnen jullie hier ook samen in gecoacht worden.  

Als je dit tijdig weet, verzetten we de afspraak. We hebben expres wat meer tijd gerekend in de voorgestelde tijdsspannes omdat we ook begrijpen dat je misschien een keer ziek bent of op vakantie. 

FAQ roze
Kennismaken MEER Collective

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat investeren spannend is en dat je van tevoren heel helder wilt hebben wat je kunt verwachten. Daarom kun je vrijblijvend een intake plannen. We verzekeren dat het de investering waard is en dat je na dit traject met meer zekerheid je bedrijf runt en online je klanten binnen krijgt.

We got you!

Ik wil kennismaken

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat investeren spannend is en dat je van tevoren heel helder wilt hebben wat je kunt verwachten. Daarom kun je vrijblijvend een intake plannen. We verzekeren dat het de investering waard is en dat je na dit traject met meer zekerheid je bedrijf runt en online je klanten binnen krijgt.

We got you!

Ik wil kennismaken